Blue Jean

BU ARKADASLAR , NEREDE?

-

KRANG

Beyin bedava diyorlar ama o kadar da beleş değil demek ki! Shredder’ın habis planlarını­n ardındaki isim olan Beyin, hem yeri geldiğinde Shredder’a lafı çakmasıyla hem de kendisine ihtiyaç varsa devasa bedenine binip er meydanına koşmasıyla sevdiğimiz bir kötü abimizdi. Yokluğunu yakıştıram­adık!

ROCKSTEADY & BEBOP “Ninja Kaplumbağa­lar”a dair en rock‘n’roll ikili nasıl olur da bu filmde yer almaz? Rocker diye dergi yapıyoruz, bari bizim hatırımız için bu ikiliyi getirseydi­niz! Yaban domuzu ve gergedan ile mutasyona uğrayan serseriler dört elle bir işi başaramayı­p Shredder’dan paparayı yerlerdi ama bizi de mest ederlerdi!

CASEY JONES

Bu hokey maskeli zibidi eline ne geçirirse silah olarak kullanabil­en bir sokak savaşçısıy­dı. Beyzbol ya da golf sopası ayırt etmeden büyük hünerle kullanır ve kötülerin kıçlarına tekmeyi basardı. April’ın da yavuklusuy­du hafiften, onun eksikliği kaplumbağa biraderler­in gücünden çalmak demek, bunun hesabını sorarız!

USAG YOJIMBO

Feodal Japonya’dan zaman yolculuğu marifetiyl­e bizim biraderler­in yanına düşen bu tavşan kardeş acayip bir kılıç ustasıydı! Her daim huzuru ve barışı sağlamaya çalışan bu dişlek kahramanın tersine denk geldiğiniz anda dayağın kralını yerdiniz, kalanınızd­an da suşi yapardı! Bu filmde olsaydı da ortalığın gözünü oysaydı keşke!

BAXTER STOCKMAN

Bu deli / dahi de kötülüğün ve iblisliğin bayraktarı­ydı! Mouser adını verdiği kemirgen robotlarla kaplumbağa­larımızın başına belaydı. Mutasyonu tersine çevireyim derken kendisi mutanta dönüşüp devasa bir sinek olmuştu! Keşke onu da tokatlasay­dı kabuklular bu filmde!

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye