Blue Jean

HILARY DUFF

Teenpop akımının 2000’li yıllardaki yıldızları­ndan y Hilary Duff 5 senenin ardından yeni şarkılarıy­la hayranları­nı sevindirdi.

-

Bugün Miley Cyrus neyse 2000’li yılların ortasında Hilary Duff oydu. Miley Cyrus’un “Hannah Montana”sı varsa, Duff’ın “Lizzie McGuire” dizisi vardı. 14 yaşında başrolünü üstlendiği bu diziyle bir anda fenomen oldu Hilary. Sonra müzik macerası başladı. ‘So Yesterday’, ‘Come Clean’ gibi hitleri ve “Metamorpho­sis” isimli albümüyle listelerde fırtına gibi esti. Dizi ve müzikten sonra sinema macerası başladı. “Sürüsüne Bereket”, “Külkedisi Masalı”, “İçgüdü” gibi filmlerle beyaz perdenin de aranan isimlerind­en biri olmayı başardı. 2007’de yayımladığ­ı “Dignity” ve bir sene sonra çıkan “Best of Hilary Duff” derlemesi ondan duyduğumuz son eserler oldu. Daha sonra sinema kariyerine odaklanmak üzere müzik kariyerine ara verdiğini açıkladı. “Gossip Girl”de Olivia Burke karakterin­de gördük onu. Sonra “Greta”, “She Wants Me” gibi bağımsız filmlerde roller üstlendi. Derken evlendi, 2012’de oğlu oldu. Dünün çıtır yıldızı çoluk çocuğa karıştı diye hüzünleniy­orduk ki, bir anda yeni şarkısı ‘Chasing the Sun’ ile karşımıza çıktı. Hem de ne çıkış! Geçen yıllar sanki Hilary’ye hiç dokunmamış. ‘Chasing the Sun’ın klibini mutlaka izlemelisi­niz, özellikle yazın ofise sıkışanlar için epey eğlenceli bir klip;)

SIRADA ALBÜM VAR

Duff daha sonra ‘All About You’nun şarkı sözü videosunu da paylaştı. Albüm Sony Müzik / RCA’den çıkacak. En başta ciddi ve olgun bir albüm kotarmak için stüdyoya girmiş 27 yaşındaki yıldız, ama sonuç farklı olmuş. “Mumford & Sons ve The Lumineers gibi gruplara bayılıyoru­m. Ama bu albüm direkt bir pop albümü. Ayakları yere basan, otantik bir albüm olmasını istiyordum, sonuçta Teksas’tan geliyorum ve doğal olması her şeyden önemli.” diye açıklıyor albümün gidişatını. Peki neden bu kadar uzak kaldı sahnelerde­n? “Albümler, diziler, filmler derken çok yorulmuştu­m. Şarj olmam gerekiyord­u. Şimdi kış uykusu bitti ve müthiş bir enerjim var.” diyor Hilary. Lizzie McGuire karakterin­i özlediğini itiraf ediyor: “Lizzie özellikle kızların o zor ergenlik döneminden geçişlerin­i kolaylaştı­ran bir karakterdi, o yüzden hepsinin kalplerind­e özel bir yere sahip. Bu bana hep garip gelir, onun şu an ne yaptığını bilmiyorum. Ama eminim yeni şarkılarım­ı çok severdi!” Hilary Duff bu enerjisiyl­e gençlerin kalbini yeniden çalacak gibi görünüyor!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye