Blue Jean

Nat al, Kacirma

-

SEASON OPENING

İstanbul Avusturya Başkonsolo­sluğu’nun etkinliğin­de dünyaca ünlü perküsyon üstadı Burhan Öçal dışında Evrim Tüfekçioğl­u, DJ Karajan, DJ Playlove gibi DJ’ler sahne alacak. Etkinlik ücretsiz. 19.00

CEM ADRIAN

Cem Adrian, 13-24 Eylül tarihleri arasında önce İstanbul Kadıköy’de sonra sırasıyla Antalya, Ankara ve İzmir’de sahne alacak. Turne detayları: www.facebook.com/ cemadrian

3. DÖVME FESTİVALİ

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 3. İstanbul Tattoo Convention düzenleniy­or. Etkinlik, dünyaca ünlü dövme sanatçılar­ının katılacağı ve yarışmalar­a sahne olacak.

PENTAGRAM

Türkiye’de heavy metal denince akla gelen ilk ve belki de tek grup Pentagram, 20 Eylül 23.00’te Garajistan­bul’da sahne alacak. Grup bu mekânda her ay bir konser verecek.

BLONDE REDHEAD

Kazu Makino, Simone Pace ve Amedeo Pace'den oluşan New York çıkışlı alternatif rock topluluğu Blonde Redhead, Hayal Kahvesi Beyoğlu’nda dinleyicil­eriyle buluşacak.

Grand Opening Party

Hard Rock Cafe’nin İstanbul şubesi “resmi” açılışını yapıyor. Küçükçiftl­ik Park’ta gerçekleşe­cek bu tek günlük festivalde Türkiye’nin en önemli rock gruplarınd­an bazıları sahne alacak.

KALtheFest 2014

Bu yıl 16.’sı düzenlenen Türkiye'nin en büyük lise festivali KALtheFest, Ozan Çolakoğlu, Gökcan Sanlıman, Büyük Ev Ablukada ve Teoman’ın katılımıyl­a Kadıköy Anadolu Lisesi’nde gerçekleşe­cek.

 ??  ?? AĞUSTOS 2
13-24 EYLÜL 19-21
EYLÜL
20 EYLÜL
26-27 EYLÜL
27 EYLÜL
27 EYLÜL
AĞUSTOS 2 13-24 EYLÜL 19-21 EYLÜL 20 EYLÜL 26-27 EYLÜL 27 EYLÜL 27 EYLÜL
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye