Blue Jean

BU AYIN 10 OLAYI

-

1

İstanbul’a geliyor! Indie müziğin lider ismi, 2000’lerin müzik fabrikası Jack White 7 Kasım’da İstanbul’da Black Box’ta sahne alacak. White’ın ilk Türkiye konseriyle ilgili tüm ayrıntılar: jackwhitei­stanbulda.com adresinde.

2

Ulaşımda yeni metot Şehirlerar­ası yolculuğun en ucuz ve en eğlenceli yolu olan BlaBlaCar Türkiye’de. Bu yeni metotla yurtiçi seyahatler­inize 3 katı ücret ödemekten kurtulacak­sınız. Üstelik yeni insanlarla tanışacak ve sosyalleşe­ceksiniz. Ayrıntılar: BlaBlaCar.com.tr

3

Yeni şarkı nafile Kurban yeni şarkısı ‘Nafile’ ile sürpriz yaptı. Şarkıda Kurban’ın ilk albümdeki eğlenceli tarzına geri döndüğü anlaşılıyo­r. YouTube’dan izleyebile­ceğiniz klip ise en az şarkının kendisi kadar eğlenceli.

4

Heykeli dikildi 14 Eylül’de, yani yaşasaydı 31 yaşına basacağı günde Amy Winehouse’un heykeli dikildi. Amy’nin çok sevdiği Londra’nın Camden semtinde, evine çok yakın bir bölgeye dikilen heykel Amy’nin klasikleşm­iş bir pozundan esinlenere­k tasarlandı.

5

Popo savaşları devam ediyor Geçen ay Nicki Minaj’ın olay yaratan ‘Anaconda’ klibine Bayan Popo lakaplı J Lo’dan ağır bir yanıt geldi! Albüm versiyonun­da Pitbull’la söylediği ‘Booty’ şarkısının Iggy Azalea’lı versiyonun­a çekilen klip oldukça tehlikeli!!

6

İkiye bölündü Gitarist Berke Hatipoğlu ve klavyeci İlke Hatipoğlu “Redd’in dağılmasın­a dair” başlıklı açıklamayl­a Redd’den ayrıldıkla­rını ilan ettiler. Geri kalan Don Kişot’lar Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş, Redd’i sürdürmeye kararlı.

7

Yeni şarkı! Eminem “The Equalizer” filminde kullanılan yeni şarkısı ‘Guts Over Fear’ı bir şarkı sözü videosuyla paylaştı. Sia’nın konuk olduğu şarkı aynı zamanda Shady Records’tan çıkacak “Shady XV” isimli derlemede de yer alacak.

8

Yeni albüm tüyoları Matt Bellamy Twitter’da hayranları­n sorularını yanıtlarke­n yeni albüm hakkında ipuçları verdi. Ekoloji, empati boşluğu ve 3. Dünya Savaşı hakkında sözler yazdığını söyleyen Matt gitar sololarına daha çok yer vereceğini belirtti.

9

Yeni başyapıt yolda En son 1999’da başyapıtı “2001”i çıkarıp kendini prodüksiyo­na veren rap efsanesi Dr. Dre yeni albümünün müjdesini verdi. Çok yakında çıkması beklenen albüm üzerinde Dre’nin 10 yılı aşkın bir süredir çalıştığı iddia ediliyor.

10

Nihayet yeni şarkı Freddie Mercury ile Michael Jackson’ın kaydettiği üç şarkı, önümüzdeki ay çıkacak olan yeni QueenQ derlemesi “Queen Forever”da yer alacak. Üç şarkıdanş ‘There Must Be More to Life Than This’ nete d düştü bile. Bu şarkının ilk resmi yayımlanış­ı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye