Blue Jean

Al, Notkaçırma

-

EINSTÜRZEN­DE NEUBAUTEN

Berlinli sanat topluluğu, deneysel ve endüstriye­l müziğiyle kariyerini 30 yılı aşkın süredir devam ettiriyor. Kült grup, yeni albümü “Lament” sonrası İstanbul’da, CRR’da!

SAGOPA KAJMER

Rap’çi Sagopa Kajmer’in geçen ay başladığı yoğun turne bu ay tamamlanıy­or. Kajmer 6 Aralık’ta Kocaeli’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde, 7 Aralık’ta Ankara’da Antares Sanat Merkezi Tiyatrosu’nda!

CEZA

Türkiye’nin en sevilen rap’çilerinden Ceza, bu ay yeni albüm hazırlıkla­rına bir günlük ara verecek ve çok özel bir performans­la Babylon sahnesinde­ki yerini alacak. Ceza’ya kendi rock grubu eşlik edecek!

I LOVE 90’S

‘90’lı yılları özleyenler bu ay Küçükçiftl­ik Park’ta bir araya gelecekler! Saat 19.00’da kapılar açılacak ve Funky-C başta olmak üzere birçok DJ performans sergileyec­ek.

MARTY FRIEDMAN

‘90’lı yıllarda Megadeth ile imza attığı 5 albümle grubun en iyi dönemine damga vuran gitarist, Kadıköy Sahne’de hem meet & greet yapacak hem de soruları cevaplayac­ak.

PENTAGRAM

Türkiye’nin en büyük metal grubu Pentagram, son aylarda sürdürdüğü garajistan­bul mesaisini bu ay sonlandırı­yor. 18 yaş sınırının olduğu konserin başlama saati

CEM ADRİAN

Güçlü sesi ve farklı duruşuyla Türkçe alternatif müziğin özgün ismi Cem Adrian bu ay 17 konser birden verecek! Hepsini buraya sığdıramay­ız, sizi en iyisi facebook. com/cemadrian adresine alalım;)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye