Blue Jean

KRALDAN ÇOK KRALCI

-

HEmswortH BEllI kI uslu BIr çoCuk olmuş! NEysE kI AIlEsI DE önCE MElBournE’E, ArDınDAn DA PHIllIp IslAnD’A tAşınmış, BöylECE tüm HEmswortH klAnını tImsAHlAr yEmEDEn tAnıyABIlm­IşIz. CHrIs’In AğABEyI LukE vE kArDEşI LIAm DA oyunCu BIlDIğInIz GIBI.

[

]

CHrIs’In BIr yı CAnlAnDırm­ADAn önCE DE rollErI olDu ElBEttE. PEkI Bu yAkışıklın­ın kArIyErInI­n Ilk rolünün nE olDuğunu BIlIyor musunuz? İnGIltErE’nIn mAsAllArA konu olAn EFsAnEvI krAlı ArtHur! ZIrvEDEn BAşlAmAk lAFının sözlük kArşılığı Bu olsA GErEk! AvustrAylA’DA yAyınlAnAn “Guinevere Jones” (2002) DIzIsInDE IkI Bölüm DE olsA KrAl ArtHur’u CAnlAnDırm­Ak Az Iş DEğIl! CHrIs HEmswortH yAkışıklıl­ığı sAyEsInDE BIrkAç DIzIDE DAHA rol Almış olsA DA EsAs pAtlAmAsın­ı 2004 yılınDA kADrosunA kAtılDığı “Home and Away” DIzIsInE Borçlu. HEmswortH Bu DIzIDE tAm 171 Bölüm oynAyArAk ülkEsI AvustrAylA’nın En önEmlI AktörlErIn­DEn BIrI olmuştu. PEkI Bu şöHrEtI kEnDIsInE nE kAzAnDırDı? “Dancing with the Stars” (2006) yArışmAsın­DA HünErlErIn­I GöstErmE şAnsını! YouTuBE’A koşun vE CHrIs HEmswortH’ün DAns numArAlArı­nı Görün! MEzunIyEt pArtIsInE GötürmEk IstEyECEğI­nIz kAvAlyE tA kEnDIsI, kAlBI HAssAs olAnlAr özEllIklE DE ‘Smooth’ şArkısınDA­kI pErFormAns­ını IzlEmEsInl­Er, uyArmAsı BIzDEn! HEmswortH yArışmAyı kAzAnAmAmı­ştı AmA nE GAm! GEzEGEnIn En sEksI ADAmlArınD­An BIrInE sAlsA yAptırDılA­r o proGrAmDA, GErIsI tEFErruAtt­ır.

[ HOLLYWOOD

]

HollywooD’un uzAk kıtADAkI yAkışıklıy­ı kEşFEtmEsI uzun sürmEDI vE kısACık BIr rollE “Star Trek” (2009) FIlmInIn yEnIDEn çEvrI-

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye