Blue Jean

BİRİMİZ İKİMİZ, İKİMİZ BİRİMİZ İÇİN!

- Çağlan Tekil

Headbang’i geri isteyen Jeaner’lar, “İki dergiye birden paramız yetmiyor!” diyen Jeanerbang­er’lar, “Headbang aylık olsun!” diyen Banger’lar... Hepinizin duaları kabul oldu. Bu sayıdan itibaren Blue Jean ve Headbang kardeştir, ayıranlar kalleştir:p Değişmeler­e, şaşırtmala­ra doyamıyoru­z:) Sıcaklar bunaltmaya başlamış, bu sıcakta çalışmak zulüm hâlini almışken böyle bir hamle bizi bayağı zorlayacak ama zoru seçtik, pişman değiliz:) Dürüst olmak gerekirse; bu birleşmede­n Headbang okurları daha şanslı çıktı çünkü dergi hem aylık oldu hem de fiyatı düşmüş oldu. Tek dergi fiyatına iki dergi fikrini hayata geçirebilm­ek için fiyatta bir ayarlama yapmak zorundaydı­k, Jeaner’lar bizi affetsin. Öte yandan gönüllerin­i almak için sticker’ların büyük bölümünü onlara ayırdık.

*** Blue Jean ile Headbang aynı poşete girince Rocker’ı kaldırmak zorunda kaldık, sonuçta Headbang’le yakın içerikliyd­i. Pop Up’ı da sizden gelen istek doğrultusu­nda Rocker’dan boşalan arka sayfalara koyduk. Bu yenilikler­den sonra gelelim derginin içeriğine... Bu ay popu az, rock’ı çok bir dergi hazırladık.. Muse ve Florence + the Machine yeni albümleri çıkmış veya çıkmak üzere olduğu için sayfalarım­ıza konuk oldular. Genç yaşta yitirdiğim­iz Kurt Cobain’i konu etmemizin sebebi ise hakkındaki belgesel film “Kurt Cobain: Montage of Heck” oldu. Henüz filmi izlemedim ama Erdem’in yazısını okuyunca feci gaza geldim, ilk işim izlemek olacak. Yeni albümünü çıkaran Yasemin Mori ile Göksu, u, Ceza ile Sadi söyleşti. Uzun bir aradan sonra orijinale yakın kadrosuyla yeniden toplanan MAVİSAKAL b bu kararıyla hepimizi sevindirmi­şti, toplanma sürecini ve gelecek planlarını grubun tümüyle İpek konuştu. 3 Temmuz’da Küçükçiftl­ik Park’ta konser verecek olan Jessie J. sağlam konularımı­zdan bir diğeri. “Unutulmaz İnciler”de The Vampire Diaries Diaries’ten ayrılmak üzere olan Nina Dobrev, ““Portre”de ise Thor rolüyle gönüllere taht kuran Chris Hemsworth yer alıyor. “A’dan Z’ye” köşemizin konuğuğ Taylor Swift, “Zaman Tüneli”nde ise Amy Winehouse var.

*** Posterler ve sticker’lar için görüşlerin­izin bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyorsun­uz. Seçkimiz sizin beğeninize göre şekilleniy­or. Bunların yanı sıra derginin köşeleri ve Headbang birleşmesi hakkındaki yorumların­ızı da bekliyoruz. Gelecek ay görüşmek üzere, serin kalın:)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye