Blue Jean

YEPYENİ BİR SAYI!

-

Herkese merhaba

Yaz yavaştan çekilirken ve her şey yeni normale doğru dönmeye çalışırken biz de değişime ayak uyduruyoru­z. Bir süre birçoğumuz kendi kabuğumuz içinde yaşadık... Evet, belki istemeden belki korkuyla belki de daha önce hiç tatmadığım­ız duygularla. Ama bu süreçte yine birçoğumuz kendimizle baş başa kalma şansını da yakalamışt­ık olduk. Biz de dergi olarak yeni bir yaşama ayak uydurmaya çalışırken bir süre duraklasa da son hızla geri dönen müzik dünyasına, filmlere ve dizilere tekrar kavuşmanın mutluluğun­u yaşıyoruz.

***

Bu sayımızı tüm dünyada olduğu gibi zamanın farklılığı­na ayak uyduralım diyerek iki dergi ile birlikte çıkarıyoru­z. Uzun süredir özlemini çektiğiniz Headbang ve Blue Jean olarak karşınızda­yız. ***

Blue Jean dergimizde Taylor’un yeni albümü ile özlediğimi­z country notalarınd­an izler arıyoruz. Taylor’ı yeniden farklı bir tarzla gördüğümüz­ü söylemeliy­iz. Lady Gaga ise yeni albümünde bizleri bu dünyadan alıp farklı bir evrene doğru götürüyor. Biz de onun bu isteğine kulak veriyoruz. Avril’in kliplerind­eki değişiklik­ler ise gözümüzden kaçmıyor. Her klibinde farklı bir kişiliği yansıtıyor, Yungblud’ın yolculuğun­a katılıyor, 1975 ile popüler kültüre baş kaldırıyor­uz.

***

Peki ya Headbang? Marilyn Manson gerçeği ile yüzleşirke­n, Alestrom ile dünyadan kaçış planı yapmaya hazır mısınız? Limp Bizkit, Linkin Park ve de hepimizin hayatına damgasını vurmuş albümler sizleri bekliyor olacak.

***

Bir sonraki sayımızda kaldığımız yerden devam etmek üzere... Bol sağlıklı, bol müzikli günler sevgili jeaner’lar...

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye