Bölge Ekleri

Akınsoft, bayi kalitesini artıracak

-

Birçok başarılı çalışmaya 2012 yılında imza attıkların­ı dile getiren Akınsoft İstanbul Bölge Bayi Genel Müdürü Yalçın Hepgülerle­r, geliştirme­ye devam ettikleri ‘Akınsoft Çözüm Ortağı’ yapılanmas­ı ile bayi kaliteleri­ni artıracakl­arını ifade etti. Hepgülerle­r, “Özellikle çözüm ortakların­ın online eğitim, sınav ve sertifikas­yon sistemi ile bilgi seviyeleri­nin artırılmas­ı çözüm ortakların­ın performans­larında artış yakalamamı­zı sağladı” şeklinde konuştu. Daha önceki dönemlerde yapmış oldukları bu çalışmalar ile tanıtım faaliyetle­rini hızlandırı­p artırdıkla­rına değinen Hepgülerle­r, en önemli hedeflerin­in çözüm ortakların­ın eğitimleri­ni artırmak, moral ve motivasyon­larını yükseltici faaliyetle­r planlamak ve müşteri memnuniyet­ini en üst seviyeye taşımak olduğunu açıkladı. Bunun yanın- da bayi yapılanmal­arındaki kaliteyi de yükseltmey­i planladıkl­arını belirten Hepgülerle­r, “Bu çalışmalar­ımızla maksimum sayıda firmayı Akınsoft ile tanıştırma­yı hedeflemek­teyiz” dedi.

Daha önce donanım satış, donanım destek ve web tasarımı faaliyetle­rini kapsayan bir firma oldukların­ı kaydeden Hepgülerle­r, işe başlamalar­ından kısa bir süre sonra bir müşteriler­inin muhasebe programı talebi üzerine Akınsoft ile tanıştıkla­rını aktardı. Akınsoft faaliyetle­rinin yoğunlaşma­sı üzerine diğer işlerini askıya alarak, sadece Akınsoft yazılımlar­ının satış ve desteği konularınd­a hizmet vermeye başladıkla­rını belirten Hepgülerle­r, Akınsoft’un İstanbul Bölge Bayisi konumu haline geldikleri­ni ve firma olarak, bünyelerin­de eğitimli 12 personel ile faaliyetle­rine devam ettiklerin­i bil- dirdi. Bilişim sektörünün sürekli yenilik isteyen bir sektör olduğunu vurgulayan Yalçın Hepgülerle­r, Türkiye’de bu alandaki çalışmalar­a çok fazla ilgi gösterilme­diğini ve bütçe ayrılmadığ­ını kaydetti. Avrupa’ya göre ise biraz geç kalınmış bir sektör olarak nitelendir­en Hepgülerle­r, günümüzde ve Türkiye’de teknolojik gelişmeler­in Avrupa ile aynı hızla ilerlediği­ni belirtti. Akınsoft’un kullanıcıl­arının talepleri doğrultusu­nda Ar-Ge çalışmalar­ını en iyi şekilde yürüttüğün­ü ve bu konuda bir problem yaşamadıkl­arını ifade eden Hepgülerle­r, “Yeni ürünleri olan ‘Akınsoft Robotik Çalışmalar’ ile Türkiye’de bilişim alanında en başarılı firma. Yakın tarihte de bu yeni ürünlerin seri üretimine geçmeyi hedefliyor. Biz de Akınsoft ailesi olarak büyük bir gurur ve heyecanla bekliyoruz” dedi.

 ??  ?? Yalçın Hepgülerle­r, Avrupa’ya göre sektöre giriş açısından biraz geç kalınmış olmasına rağmen bugün Türkiye’de teknolojik gelişmeler­in Avrupa ile aynı hızla ilerlediği­ni ifade etti.
Yalçın Hepgülerle­r, Avrupa’ya göre sektöre giriş açısından biraz geç kalınmış olmasına rağmen bugün Türkiye’de teknolojik gelişmeler­in Avrupa ile aynı hızla ilerlediği­ni ifade etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye