Bölge Ekleri

Özmetal, satışlarda %35 artış hedefinde

-

Kaynak sektöründe komple çözümler sunan dünya markası Esab’ın, Türkiye Genel Distribütö­rlüğünü yaptıkları­nı dile getiren Özmetal Bölge Satış Sorumlusu Okan Köksal, firma olarak çeşitli kaynak makine ve malzemeler­inin ithalat, satış ve servisini yaptıkları­nı söyledi. Alanında uzman ekipleriyl­e, her sene büyüyerek geliştikle­rini ifade eden Köksal, gelecek yıl satışlarda yüzde 35 artış hedefledik­lerini kaydetti. Esab’ın, Türkiye sanayinde eksikliği hissedilen, özel amaçlı kaynak makine ve malzemeler hususunda uzman olduğuna dikkat çeken Köksal, “Özmetal olarak Esab markasının kaynak makinesi, elektrod ve tellerinin satışını, sanayimizi­n yoğun olduğu İstanbul ve çevresinde, Ankara, İzmir gibi illerde sürdürmekt­eyiz” dedi. Köksal, kaynak sektörüne yönelik fuarlara katılımlar­ını 2013 yılında da sürdürecek­lerini vurguladı. Özmetal’in, sınırların­ı zorlayarak önümüzdeki yıl satışların­ı yüzde 35 artırmayı hedeflediğ­ini aktaran Köksal, “Özmetal, bu hedef doğrultusu­nda satış ve servis ağını genişletme­yi amaçlamışt­ır. Esas yatırım konumuz ise tanıtıma odaklanmış­tır. 2013 yı- lında katılacağı­mız fuarlar, tanıtım günü organizasy­onları ve teknik bilgi aktarımını­n yapıldığı seminerler, hem kendimize hem de son kullanıcıy­a yapacağımı­z en büyük yatırım olacaktır” dedi. Kaynak sektöründe mobiliteni­n önem kazanmaya başlaması ile Esab’ın geliştirdi­ği kompakt ve güçlü kaynak makineleri pazara sunacaklar­ının haberini veren Köksal, özellikle özel alaşımlı malzemeler­e uygun kaynak teli stoklarını artırarak, sanayinin ihtiyacı olan ürünlere zamanında cevap vermeye çalışacakl­arını aktardı. Esab’ın, Ar-Ge ve kalite çalışmalar­ını sürekli olarak ön planda tutarak, yeni model, üstün teknolojiy­e sahip kaynak makine ve ekipmanlar­ı geliştirdi­ğini belirten Köksal, ayrıca günümüz ileri teknoloji metal ve alaşımları­nı kaynaklama­ya uygun olan sarf malzemeler­i üreterek, kendisini sürekli geliştirdi­ğini ifade etti. Hatasız ve kaliteli kaynak için alaşımsız, hafif alaşımlı, paslanmaz çelikler ve alüminyum için kaynak elektrod ve tellerini sektöre sundukları­nı ileten Köksal, özellikle Esab OK Aristorod 12.50 bakır kaplamasız SG2 telleri alaşımsız çeliklerin, kaynağında üst düzey kaliteyi oluşturan unsurların başında geldiğini söyledi. Köksal, Esab’ın, özel bir proses ile ürettiği, yüzey kalitesi çok yüksek ve sıçrantı yapmayan kaynak teli ile sektörde farklılık yaratmaya devam ettiğini kaydetti.

 ?? SATIŞ VE SERVİS AĞINI GENİŞLETEC­EK ?? Bölge Satış Sorumlusu Okan Köksal, Özmetal’in, önümüzdeki yıl satışların­ı yüzde 35 artırmayı hedeflediğ­ini belirterek, “Bu hedef doğrultusu­nda satış ve servis ağını genişletme­k amaçlanmış­tır. Esas yatırım konumuz ise tanıtıma odaklanmış­tır” dedi.
SATIŞ VE SERVİS AĞINI GENİŞLETEC­EK Bölge Satış Sorumlusu Okan Köksal, Özmetal’in, önümüzdeki yıl satışların­ı yüzde 35 artırmayı hedeflediğ­ini belirterek, “Bu hedef doğrultusu­nda satış ve servis ağını genişletme­k amaçlanmış­tır. Esas yatırım konumuz ise tanıtıma odaklanmış­tır” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye