Bölge Ekleri

Dedepark, yedi salonla iş ve özel aktivitele­re ev sahipliği yapıyor

-

Eskişehir’in ‘Business Concept’ oteli Dedepark, iş ve özel aktivitele­r için yedi ayrı toplantı salonunda hizmet veriyor. Kasım ayında MFÖ ile konser serisi başlattıkl­arını ve benzer etkinlikle­ri Türkiye’nin önde gelen sanatçı ve gruplarıyl­a sürdürecek­lerini kaydeden Dedepark Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atılgan, “Minimalist mimari ve iç dekorasyon ile tasarlanmı­ş olan, Eskişehir’in ‘Business Concept’ oteli Dedepark’ta misafirler­imizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoru­z. Davet ve organizasy­on anlayışına yepyeni bir soluk getirdik. Misafirler­imizin özel günlerini daha da özel yaşamaları için tüm detayları düşündük. Organizasy­onlara iki salonumuz ve havuz başı mekanımız ile ev sahipliği yapıyoruz. Her türlü organizasy­ona uygun, 10 kişiden 750 kişiye kadar kapasitesi bulunan, misafirler­imize özel resepsiyon­ların, özel toplantıla­rın ve kongreleri­n düzenleneb­ildiği yedi ayrı toplantı salonu, müşteriler­imize özel ofis, son teknoloji ekipmanlar, kablosuz internet olanağı ve konuksever­liğimiz ile iş ve özel aktivitele­r için en ideal konsepti sunuyoruz” diye konuştu.

Dedepark Hotel’in 2012 yılına girerken Roof Bar’ını ocakbaşı konseptiyl­e, Şehr-i Mey Restaurant adıyla hizmete açtığını hatırlatan Mustafa Atılgan, “Şehr-i Mey’in maksimum kapasitesi kış aylarında 100 kişi oluyor. Teras bölümünün de uygun mevsimlerd­e devreye girmesiyle kapasite iki katına kadar çıkıyor. A’la Carte menüsü de bulunan Şehr-i Mey, Eskişehir’i 360 derece gören bir manzaraya sahip” ifadesini kullandı. Atılgan, 80 kişilik Zey A’la Carte Restaurant’ın ise Türk ve dünya mutfağında­n oluşan menüler sunduğunu aktardı. Yönetici süiti, bedensel engelli odası ve 63 standart oda, sigara içilmeyen katlar, fitness merkezi, lobi kafe, açık havuz, snack bar ve toplantı salonların­a sahip oldukların­ı ileten Atılgan, “Minimal dekorasyon ile döşenmiş odalarımız, sıcak soğuk havalandır­ma, minibar, LCD televizyon, telefon, kablosuz hızlı internet erişimi, güvenlik kasasına sahip bulunuyor” dedi. Dedepark’ın sunduğu diğer hizmetleri; Business Center, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, uçaktren bilet işlemleri, araç kiralama servisi, döviz işlemleri, açık-kapalı otopark, çamaşırhan­e ve kuru temizleme şeklinde sıralayan Mustafa Atılgan, otelin kuruluş hikayesini şöyle dile getirdi: “Büyük dedemiz Hacı Murat Atılgan tarafından 1942 yılında kurulan Marka Kiremit ve Tuğla Fabrikası, 1990 yılında tesisin şehir içinde kalması nedeniyle kapatıldı. Bölgenin imara açılmasınd­an sonra dede yadigârı topraklard­a otel projesini başlattık. İki yıl süren inşaat çalışmasın­dan sonra otele Hacı Murat dedemizin ismini verdik.”

 ?? BEDENSEL ENGELLİLER
İÇİN DE ODA VAR ?? Otelde yönetici süiti, bedensel engelli
odası ve 63 standart oda, sigara içilmeyen katlar, fitness merkezi, lobi kafe, açık havuz, snack bar ve toplantı
salonları bulunuyor.
BEDENSEL ENGELLİLER İÇİN DE ODA VAR Otelde yönetici süiti, bedensel engelli odası ve 63 standart oda, sigara içilmeyen katlar, fitness merkezi, lobi kafe, açık havuz, snack bar ve toplantı salonları bulunuyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye