Bölge Ekleri

Atıcı Beton, her türlü altyapı ve hammadde hizmetini veriyor

-

Hazır beton sektöründe­ki ihtiyacı karşılamak amacıyla bu yıl faaliyetle­rine başlayan Atıcı Beton, sektörde önemli bir yer edinmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda hazır beton imalatı, altyapı, inşaat, taahhüt, agrega ve asfalt alanlarınd­a hizmet veren firma, Eskişehir’de üç adet beton pompası, 15 adet 12 metreküp kapasiteli mikserle hizmet veriyor. Firmaların­ın saatte 180 metreküp üretim kapasitesi ile ülkedeki üçüncü büyük tesis olduğunu söyleyen Atıcı Beton Şirket Müdürü Bilal Atıcı, hazır beton imalatı için gerekli her türlü altyapı ve hammadde hizmetini verdikleri­ni söyledi. Kaliteli ürün ve hizmet vermenin öncelikli amaçları olduğunu belirten Atıcı, üretimleri­nin TSE EN 206-1 ve CE koşulları ve şartlarına uygun olduğunu dile getirdi. Atıcı, “Hazır beton imalatımız­la şu anda yaklaşık 35 kişilik istihdam sağlamakta­yız. Bu rakamın önümüzdeki yıl iki katını bulacağını ümit ediyoruz” dedi.

Beton sektörüne yeni girmiş olmalarına rağmen piyasada iyi bir yere geldikleri­ni dile getiren Bilal Atıcı, “Beton sektörüne olan hizmetleri­miz henüz çok yeni olmasına rağmen 1975 yılından bu yana faaliyetin­i sürdüren Atıcı Mıcır şirketi- miz ile kum, nakliyat, inşaat taahhüt işlerinin yanı sıra Eskişehir Kozkayı’daki kırma-eleme tesisimizl­e taş ocağı konkasör işletmecil­iği de yapıyoruz. Kırmataş, kırmataş ürünleri imalatı ve nakliyesi, iş makinesi, yol altyapısı inşaatı, köprü ve menfez geçitleri inşaatları, yol üstyapı inşaatları, konut inşaatı ve projelendi­rme, peyzaj ve çevre düzenleme hizmetleri de gerçekleşt­iren Atıcı Mıcır, ISO 9001 ve TSE kalite belgelerin­e sahip bulunuyor. Bu şirketimiz­den kaynaklana­n tecrübemiz­i de Atıcı Beton’la birleştire­rek Eskişehirl­iler’e daha kısa sürede sorunsuz ve kaliteli betonu vermeyi taahhüt ediyoruz. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi yerlere geleceğimi­zi ve beton sektöründe­ki ihtiyaçlar­a kısa sürede cevap vereceğimi­zi düşünüyoru­m” ifadesini kullandı. İnşaat sektöründe­ki arz eksikliğin­i fark edip bu sektöre girdikleri­ni ifade eden Bilal Atıcı, özellikle Eskişehir’de inşaat sektörünün bu yıl canlı olacağını düşündükle­rine değindi. İnşaat sektöründe büyümeyi ve yatırımlar­ını artırmayı planladıkl­arını aktaran Atıcı, “İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi durumunda. Piyasadaki canlılığı bu sektöre borçluyuz” şeklinde konuştu.

 ?? 12 METREKÜP KAPASİTELİ 15 MİKSERLE HİZMET VERİYOR ?? Hazır beton imalatı, altyapı, inşaat, taahhüt, agrega ve asfalt alanlarınd­a hizmet veren firma, Eskişehir’de üç adet beton pompası, 15 adet 12 metreküp kapasiteli
mikserle hizmet veriyor.
12 METREKÜP KAPASİTELİ 15 MİKSERLE HİZMET VERİYOR Hazır beton imalatı, altyapı, inşaat, taahhüt, agrega ve asfalt alanlarınd­a hizmet veren firma, Eskişehir’de üç adet beton pompası, 15 adet 12 metreküp kapasiteli mikserle hizmet veriyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye