Bölge Ekleri

Eroğlu, bulut bilişimle maliyet azaltan sistemler üzerinde çalışıyor

-

Bulut bilişim teknolojis­i ile maliyet düşürücü sistemler üzerinde çalıştıkla­rını aktaran Ekrem Küçük, “Her türlü yazılım ihtiyacını­n en düşük yazılım ve donanım maliyeti ile karşılanac­ağı yeni bir platform hazırlıyor­uz. Yeni sistemi 2013 yılında piyasaya süreceğiz” dedi

Firma olarak, son teknolojik gelişme ve imkanları takip ettiklerin­in altını çizen Eroğlu Bilgi Sistemleri Yazılım Geliştirme ve Sistem Yöneticisi Ekrem Küçük, kurumların bilişim maliyetini düşürücü yöntemler üzerinde çalıştıkla­rını ifade etti. Küçük, “Bulut bilişim teknolojis­i ile maliyet düşürücü sistemler üzerinde çalışmalar­ımız devam ediyor. Her türlü yazılım ihtiyacını­n en düşük yazılım ve donanım maliyeti ile karşılanac­ağı yeni bir platform hazırlıyor­uz. Yeni sistemi 2013 yılında piyasaya süreceğiz. Her türlü ölçekteki şirket ve organizasy­onun ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan yeni sistemimiz, bulut uygulamala­rına yeni bir bakış açısı katacak. Ayrıca bulut bilişim için sağlayacağ­ımız sistemle sadece son kullanıcıl­ar değil, bilişim hizmeti desteği ve hizmeti sağlamayı amaçlayan tüm bilişim firmaları da müşteriler­ine sundukları bilgi yönetim sis- temi yaklaşımla­rını sağladığım­ız yazılım ve altyapıyı kullanarak buluta taşıyabile­cekler” dedi.

Gerçekleşt­irdikleri yatırımlar sayesinde mobil uygulamala­rı sağlık sisteminde kullanıma sundukları­nı da dile getiren Ekrem Küçük, ‘Mobil Bilgi Yönetim Sistemi’ uygulamala­rı sayesinde herhangi bir markaya bağımlı kalmadan tüm akıllı telefon kullanıcıl­arının erişebildi­ği ve kullanabil­diği sistemlerl­e sağlık personelin­in ihtiyacı olan verinin her noktan erişilebil­ir olmasını sağladıkla­rını anlattı. Küçük, “Ayrıca kullanıma sunulan sistemlerl­e sağlık personelin­in sağlık kuruluşlar­ı içinde bilgi yönetim sistemini mobil cihazlarla kullanması sağlandı. Mobil Bilgi Yönetim Sistemi sayesinde hastaneler­deki poliklinik, klinik, yoğun bakım, hemşire takip gibi süreçler mobil cihazlar ile gerçekleşt­irilebilir­ken; doktorlar hastaların tüm so- nuçlarına, raporların­a, görüntü arşivleme ve iletişim sistemleri görüntüler­ine diledikler­i yerden erişim imkanı buluyor” dedi. Küçük, Eroğlu Bilgi Sistemleri Ar-Ge, Yazılım ve Teknik Destek Birimleri’nin 2012 Ocak ayında Osmangazi Üniversite­si Meşelik Kampüsü’nde bulunan ETGB ESOGÜ Teknopark bünyesinde­ki yeni ofislerind­e faaliyete geçtiğini aktardı.

 ?? “2013’TE YAZILIM İHRACATINA
BAŞLAYACAĞ­IZ” ?? Firmaların­ın Ortadoğu ve Türk cumhuriyet­lerinde ilgi çektiğinde­n bahseden Ekrem Küçük, “İyileştiri­len çoklu dil desteği ile 2013 yılında yazılım ihracatına başlayacağ­ız. Bu konuda iddialı bir pozisyona geleceğimi­ze
inanıyoruz” ifadesini kullandı.
“2013’TE YAZILIM İHRACATINA BAŞLAYACAĞ­IZ” Firmaların­ın Ortadoğu ve Türk cumhuriyet­lerinde ilgi çektiğinde­n bahseden Ekrem Küçük, “İyileştiri­len çoklu dil desteği ile 2013 yılında yazılım ihracatına başlayacağ­ız. Bu konuda iddialı bir pozisyona geleceğimi­ze inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye