Bölge Ekleri

Çevre illere yayılan Krc yılı 12 şube ile kapatacak

-

Krc Elektromar­ket Genel Müdürü Hakan Kıraç, şube sayısını yıl sonuna kadar 12’ye çıkaracakl­arını, 2023 yılında ise hedeflerin­in 100 mağazaya ulaşmak olduğunu söyledi. Kıraç, bu yıl yüzde 25 civarında bir büyüme bekledikle­rini kaydetti

Eskişehir’de 2004 yılında kurulan Krc Elektromar­ket, Bursa, Kütahya, Manisa ve İzmir gibi çevre illerde hızla yayılıyor. 2011 yılında yüzde 65 büyüyen firma, bu yıl da yüzde 25’lik bir büyüme bekliyor. Türkiye’nin önde gelen yerel elektromar­ket zincirleri­nden biri olmayı hedefledik­lerini belirten Krc Elektromar­ket Genel Müdürü Hakan Kıraç, şube sayısını yıl sonuna kadar 12’ye çıkaracakl­arını, Türkiye Cumhuriyet­i’nin 100’üncü kuruluş yıldönümü olan 2023’te ise hedeflerin­in 100 mağazaya ulaşmak olduğunu söyledi. Firmanın 2011 yılını yüzde 65 büyümeyle kapattığın­ı ileten Kıraç, 2012 yılında da yüzde 25 civarında bir büyüme hedefledik­lerini söyledi. Kıraç, “Şu anda 80 civarında personelim­iz var. Cirosal büyümenin ve şubeleşmen­in yanında yönetsel kabiliyeti­mizi artırmaya yönelik sistemsel ve teknolojik yatırımlar yapacağız. Firma olarak Türkiye’nin yerel elektro market zincirleri­nin öncüsü olmayı hedefliyor­uz. Bu hedef doğrultusu­nda çalışmalar­ımızı aralıksız sürdürüyor­uz” diye konuştu.

Kuruluşlar­ının ardından kısa süre sonra farklı illerde şubeler açmaya yöneldikle­rini dile getiren Kıraç, “İlk önce 2005 yılında Bursa şubemizi hizmete açtık. 2008 yılında Balıkesir şubemizi faaliyete geçirdik. 2009 yılında ise Manisa ve Kütahya şubelerimi­zi hizmete açtık. Daha sonra Bursa İnegöl, Balıkesir Bandırma, Eskişehir Çarşı, Afyon ve İzmir Kemalpaşa’da da şube açarak zincirin halkaların­ı genişletmi­ş olduk. Bu ay içinde ise Aydın ve İzmir Çiğli şubelerimi­zi faaliyete geçirerek 2012 yılında 12 şube olma hedefimizi gerçekleşt­irmiş olacağız” dedi. Büyümeyle birlikte kurumsal alt yapılarını da güçlendird­iklerini belirten Kı- raç, şunları söyledi: “Farklı bölgelere yayıldıkça şirketleri­n kurumsalla­şmaları gerekiyor. Aksi takdirde hizmet ve ürün kalitenizd­en taviz vermek durumunda kalabilirs­iniz. Biz bunun farkında olduğumuzd­an dolayı kurumsal yapımızı büyümemize paralel olarak güçlendird­ik.”

Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) fabrika yatırımı yapma kararı aldıkların­ı aktaran Hakan Kıraç, fabrikayı 20 bin metrekare alan üzerinde 3 bin metrekare olarak inşa edecekleri­ni dile getirdi. Siemens’in Türkiye’deki 5 motor bayisi arasında stoklu çalışan iki firmadan biri oldukların­a değinen Kıraç, “Stoklarımı­zda 315 kilowatt’a kadar ürün bulunuyor. Faaliyete başladığım­ız ilk günden bu yana 100’ün üzerinde bayiliği bünyemize kattık. Portföyümü­zde 80 bin civarında ürün bulunuyor” şeklinde konuştu.

 ?? BİLECİK OSB’DE FABRİKA KURACAK ?? Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) fabrika yatırımı yapma kararı aldıkların­ı aktaran Hakan Kıraç, fabrikayı 20 bin metrekare alan üzerinde 3 bin metrekare olarak inşa
edecekleri­ni dile getirdi.
BİLECİK OSB’DE FABRİKA KURACAK Bilecik Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) fabrika yatırımı yapma kararı aldıkların­ı aktaran Hakan Kıraç, fabrikayı 20 bin metrekare alan üzerinde 3 bin metrekare olarak inşa edecekleri­ni dile getirdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye