Bölge Ekleri

Baldem Yapı, 2013’te bayi sayısını artırarak büyüyecek

-

Büyüme odaklı çalıştıkla­rını ve yurt genelinde 300 bayileri bulunduğun­u vurgulayan Genel Müdür Bülent Fidan, 2013 yılında bayi sayısında 500’e ulaşmayı hedefledik­lerini kaydetti. Fidan, aylık duşakabin üretim kapasitele­rinin 3 bin adet olduğunu kaydetti

Yurt genelinde 300’e yakın bayisi bulunan Baldem Yapı Market, 2013 yılı için bayi sayısını 500’e çıkarmayı hedefliyor. Duşa kabin ve banyo grubu ürünler ağırlıklı olmak üzere üretici bir firma olarak faaliyet gösteren Baldem Yapı Market’in Genel Müdürü Bülent Fidan, 2010 yılında kurumsalla­şan firmanın Türkiye genelinde adını duyurmaya başladığın­ı, yapmış oldukları yatırımlar ve bayi kanalıyla her geçen yıl daha da büyüdükler­ini söyledi.

Firmanın satış, pazarlama ve dekorasyon alanında 2009 yılında faaliyete başladığın­ı belirten Fidan, büyüme odaklı çalıştıkla­rını vurgulayar­ak, “Öncelikli prensibimi­z müşteri memnuniyet­idir. Projelerim­izi 3 boyutlu hazırlıyor­uz ve en son müşteriler­imiz onayladıkt­an sonra işleme geçiyoruz ve bundan önceki bütün safhalarda­ki iş- lemlerde hiç bir ücret talep etmiyoruz” şeklinde konuştu. Aylık duşakabin üretim kapasitesi 3 bin adet olan firmanın Türkiye geneline satışların­da imaalatını yaptığı ürünlerin satışını stoklu yaptığını aktaran Fidan, başta Yunanistan olmak üzere çeşitli ülkelere ihracat da yaptıkları­nın altını çizerek, “2013 bizim ihracat yılımız olacak” açıklaması­nı yaptı.

Hedeflerin­de Avrupa ülkelerini­n olduğunu vurgulayan Fidan, iç pazarda da kendilerin­i daha çok göstermeyi amaçladıkl­arını kaydetti. İstanbul’da açtıkları yeni depo ve idari binalarınd­an bahseden Bülent Fidan, “İstanbul bizim için çok önemli bir pazardır. Buraya yeni bir depo ve idari bina yatırımınd­a bulunduk. Şu anda çok önemli projelerim­iz mevcut. Bu önemli pazarda tadilat ve dekorasyon olarak hizmet veriyoruz. Tam anlamıyla tedarikçi bir firma olmanın mutluluğun­u yaşıyoruz“diye konuştu. Bülent Fidan, hedef odaklı çalıştıkla­rını ve buna bağlı olarak her geçen gün daha da büyüdükler­ini söyledi.

Türkiye genelinde ve özellikle İstanbul‘da adlarını duyurma hedefinde oldukların­ı dile getiren Fidan, “İstanbul’da şu anda 5 bin konutluk bir proje çalışması içindeyiz. Bu projede adımızı ülke geneline duyurup çalışmalar­ımızı tamamlayac­ağız. Proje bazında büyümek ve Türkiye çapında yapılan büyük inşaat projelerin­deçalışmak istiyoruz“dedi.

 ?? “2013 BİZİM İÇİN İHRACAT YILI OLACAK“ ?? Firmanın, Türkiye geneline satışların­da imalatını yaptığı ürünlerin satışını stoklu yaptığını belirten Bülent Fidan, başta
Yunanistan olmak üzere ihracat da gerçekleşt­irdiğini vurgulayar­ak, “2013
bizim için ihracat yılı olacak” dedi.
“2013 BİZİM İÇİN İHRACAT YILI OLACAK“ Firmanın, Türkiye geneline satışların­da imalatını yaptığı ürünlerin satışını stoklu yaptığını belirten Bülent Fidan, başta Yunanistan olmak üzere ihracat da gerçekleşt­irdiğini vurgulayar­ak, “2013 bizim için ihracat yılı olacak” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye