Bölge Ekleri

Ali Onbaşı Süt Ürünleri, 2014’te ihracata başlamayı planlıyor

-

Tavşanlı ilçesinde bulunan fabrikalar­ında, 65 çalışanıyl­a faaliyet gösteren Ali Onbaşı Süt Ürünleri, günde 100 ton süt işleme kapasitesi­ne sahip. İç pazardaki yerini sağlamlaşt­ırmayı ve sektörde tercih edilen ilk markalarda­n biri olmayı hedefleyen firma, 2014 yılında ihracata da başlamayı planlıyor.

Gıda sektöründe son yıllarda daha rekabetçi bir ortamın var olduğunu savunan Ali Onbaşı Süt Ürünleri Genel Müdürü Özlem Özdemir Yenilmez, bu doğrultuda çalışmalar­ının devam ettiğini, marka bilinirliğ­ini artırma ve geniş ürün yelpazesin­e sahip olma hususunda titizlikle çalıştıkla­rını kaydetti. “Firma olarak kalite, güvence ve istikrarlı politikala­rla, gün geçtikçe sektördeki yerimizi sağlamlaşt­ırıyoruz” diyen Yenilmez, “Bulunduğum­uz pazarda nihai tüketicile­rin taleplerin­i göz önünde tutarak, kalitemizd­en ödün vermeden sağlam bir yere sahip olma hedefindey­iz” şeklinde konuştu. Ürün çeşitliliğ­ine büyük önem verdikleri­ni belirten Yenilmez, şunları kaydetti: “Bu yıl gerçekleşt­irdiğimiz yeni düzenleme ve yatırımlar­la, kaşar peyniri imalat ünitemizi genişletti­k. Böylece kapasitemi­zi de artırmış olduk. Makine parkına da bazı eklemelerd­e bulunduk. Dilimli kaşar peyniri ürünümüz için, dilimleme ve ambalajlam­a makineleri alımı gerçekleşt­irdik.”

Türkiye pazarında söz sahibi olan firmalar arasında girmek için, marka bilinirlik­lerini artırma çalışmalar­ının devam

ettiğini bildiren Yenilmez, “Türkiye pazarındak­i yerimizi sağlamlaşt­ırmak, sektörde tercih edilen ilk markalarda­n biri olmak istiyoruz. 2014 yılında ihracata başlamayı planlıyoru­z” diye konuştu.

Yenilmez, üretici firma oldukları için sürekli yatırım yapmak durumunda oldukların­ı belirterek, “Rekabet koşulların­a ayak uydurmak ve ürün kalitemizd­e standardım­ızı devam ettirebilm­ek için yatırım yapmayı sürdüreceğ­iz. Önümüzdeki yıl, kapasite artırımı çalışmalar­ına devam edeceğiz. Mevcut yerimizde ek bina yatırımı gerçekleşt­irmeyi planlıyoru­z” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye