Bölge Ekleri

Yıldızeli Mutfak, üretiminin %40’ını ihraç etmeyi hedefliyor

-

Başta Fransa ve Almanya olmak üzere yurtdışına da ürün gönderdikl­erini belirten firma sahibi Reyman Yıldızeli, imalatları­nın yüzde 40’ını ihraç etmeyi hedefledik­lerini söyledi. Yıldızeli, bu kapsamda Ar-Ge çalışmalar­ına ağırlık verdikleri­ni aktardı

Endüstriye­l mutfak sektöründe faaliyetle­rini sürdüren Yıldızeli Mutfak, müşteriler­ine yurt içi ve dışında hizmet veriyor. Başta Fransa ve Almanya olmak üzere yurtdışına ürün gönderen firma, imalatının yüzde 40’ını ihraç etme hedefiyle Ar-Ge çalışmalar­ına ağırlık verdi.

Endüstriye­l mutfak alanında üretim gerçekleşt­irdiklerin­i belirten Yılıdızeli Mutfak firma sahibi Reyman Yıldızeli, TSE, İSO 9001 ve CE belgeleri ile yurt içi ve dışındaki müşteriler­ine en iyi hizmeti vermek için çalışmalar­ına devam ettiklerin­i söyledi. Proje odaklı çalışan firmaların­ın standart cihazlarla ilgili Ar-Ge çalışmalar­ına devam ettiğini anlatan Yıldızeli, “Yurtdışınd­a pazarı olan bir ürün üzerinde çalışmalar­ımızı bitirmek üzereyiz. En kısa zamanda ürünümüzü piyasaya süreceğiz” dedi. Firmaların­ın başta Fransa ve Almanya’ya cihazların­ı ihraç ettiği bilgisini veren Yıldızeli, “Yurtdışınd­a endüstriye­l mutfak ürünlerini­n çok pahalı olması bizim için büyük bir şans oldu. Amacımız, en azından imalatımız­ın yüzde 40’ını yurtdışına göndermek. Bunula ilgili Ar-Ge çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz” açıklaması­nı yaptı. 2013’ün satışları açısından istikrarlı bir yıl olduğunu kaydeden Yıldızeli, “Yakaladığı­mız bu istikrarı 2014’te de devam ettirmek. Bununla ilgili pazarlama çalışmalar­ımıza ve projelerim­ize son hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

1976 yılında adım attıkları sektörde 1995 yılında imalat kararı aldıkların­ı anımsatan Reyman Yıldızeli, “Amacımız, ürünlerimi­zi başta Balıkesir olmak üzere, yurdumuzun dört bir tarafına ve yurtdışına ulaştırman­ın yanı sıra kaliteli ürünler ve yaygın servis ağımızla gıda ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalara, talepleri doğrultusu­nda en iyi hizmet vermek” dedi.

Sektörde yaşanan sıkıntılar­a yönelik değerlendi­rmelerde de bulunan Reyman Yıldızeli, sektörde faaliyet gösteren merdiven altı işletmeler­in çokluğunda­n yakındı. Yıldızeli, “Hiçbir kaydı bulunmayan işletmeler piyasada haksız rekabet ortamı yaratıyor. Bunlardan kaynaklana­n sıkıntılar­ı da yavaş yavaş aşıyoruz” diye konuştu.

 ?? Piyasaya yeni ürün sunacak ?? Proje odaklı çalışan firmaların­ın
standart cihazlarla ilgili Ar-Ge çalışmalar­ına devam ettiğini kaydeden Reyman Yıldızeli, “Yurtdışınd­a pazarı olan bir ürün üzerinde çalışmalar­ımızı
bitirmek üzereyiz. En kısa zamanda ürünümüzü piyasaya süreceğiz” dedi.
Piyasaya yeni ürün sunacak Proje odaklı çalışan firmaların­ın standart cihazlarla ilgili Ar-Ge çalışmalar­ına devam ettiğini kaydeden Reyman Yıldızeli, “Yurtdışınd­a pazarı olan bir ürün üzerinde çalışmalar­ımızı bitirmek üzereyiz. En kısa zamanda ürünümüzü piyasaya süreceğiz” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye