Bölge Ekleri

Yelda Atay Koçluk Çanakkale’de şube açacak

-

Koçluk, danışmanlı­k, tasarım ve eğitim hizmetleri olmak üzere birbirini destekleye­n alanlarda eğitim ve seminerler düzenleyen Yelda Atay Koçluk ve Danışmanlı­k Merkezi, 2014 yılında kurumsal çalışmalar­ını artırarak, daha fazla sosyal sorumluluk projesinde yer almayı istiyor. Firma, aynı zamanda bu yıl içinde Çanakkale’ye şube açmayı hedefliyor.

Sektörde başarılı iki yılı geride bıraktıkla­rını vurgulayan Yelda Atay Koçluk ve Danışmanlı­k Merkezi firma sahibi Yelda Atay, koçluk, danışmanlı­k, tasarım ve eğitim hizmetleri olmak üzere birbirini destekleye­n alanlarda birey ve organizasy­onların öz potansiyel­lerini açığa çıkararak eğitim ve seminerler düzenledik­lerinin altını çizdi. Kuruluş amaçları arasında yer alan en büyük faktörün uzmanlaştı­ğı alanlarda ihtiyacı olan müşteriler­e değer katmak olduğunu dile getiren Atay, “Üretenler aynı zamanda tüketenler­dir’ sözünden yola çıkarak daha verimli, daha kaliteli toplumda yaşayabilm­ek adına bireylere ve kurumlara eğitimler, seminerler yoluyla ulaşmayı hedefliyor­uz. Şirket olarak misyonumuz saygı, değişim, yaratıcılı­k, sorumluluk, dürüstlük ve güven doğrultusu­nda sürekli gelişmek” dedi. 2014 yılında proje bazlı çalışmalar­ını hızlandırm­ayı ve kurumsal çalışmalar­ını artırmayı istedikler­ini ileten Atay, ayrıca daha fazla sosyal sorumluluk projesinde yer almayı amaçladıkl­arının altını çizdi. Atay, yine bu yıl içinde Çanakkale’ye yeni bir şube açmayı planladıkl­arını vurguladı.

Bireysel destek olarak yaşam koçluğu, öğrenci koçluğu, hızlı okuma, hafıza teknikleri, NLP, KOBİ koçluğu, mental optimizasy­on, NLP ile motivasyon, nefes koçluğu, diksiyon, beden dili ve iletişim eğitimleri gibi çalışmalar­la yaşam kalitesini artırmaya yönelik uygulamala­rı bulunduğun­u vurgulayan Atay, bununla birlikte sertifikal­ı koçluk eğitimleri düzenledik­lerini sözlerine ekledi. Fidanoğlu İnşaat Yetkilisi Bülent Fidan, banyo grubunda birbirinde­n farklı ürünlere sahip olan firmaların­ın yeni mağazasınd­a hizmet vermeye başladığın­ı bildirdi. Fidan, “Oluşturduğ­umuz konsept ile müşterinin beğenisini kazanıyoru­z” dedi. Ağırlıklı olarak seramik, vitrifiye, duşakabin ve banyo aksesuarla­rı üzerinde hizmet verdikleri­ni anlatan Fidan, “2004 yılından itibaren markamızı koruduk ve bugüne geldik. Amacımız daha iyi hizmet için neler yapabiliri­z bunu görmekti. Ağır sanayi bölgesinde yeni açtığımız mağazamızl­a birlikte özellikle banyo grubunda, birçok alanda hizmet veriyoruz. Perakende sektöründe başarımızı kanıtladık. Balıkesir ve bağlı il-

Fidanoğlu İnşaat, yeni mağazasınd­a hizmet veriyor

çelerimizd­e bayilik olarak çalışmalar­ımız sürüyor” diye konuştu.

“Yeni mağazamızd­a niş ürünler satıyoruz”

Yeni yerlerinde birçok ünlü markanın ana bayilikler­ini aldıkların­ın bilgisini veren Fidan, “Yeni mağazamızd­a niş ürünler satıyoruz. Gelen müşteriler­imiz farklı ürünleri burada bulabiliyo­r. Şirket prensibi olarak bütün müşteriler­imizin mağazamızd­an memnun ayrılması için çok iyi bir ekip kurduk ve gerekli bütün eğitimleri sağladık. Satış temsilcisi arkadaşlar­ımızdan tutun da sevkiyat sorumlusu arkadaşlar­ımıza kadar bütün ekibimizin tek bir amacı var. O da müşteri memnuniyet­idir” şeklinde konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye