Bölge Ekleri

Karesi Asansör, AB’ye uygun üretimi belgelendi­rdi

-

Karesi Asansör Genel Koordinatö­rü Alaettin Boyar, Avrupa Birliği işaretleme­si ve belgelendi­rilmesinin zorunlu hale getirmesiy­le, firma olarak AB normlarına uygunluk için çalışmalar­ına başladıkla­rını ve yapılan denetim sonucunda, H modülü CE işaretini aldıkların­ı söyledi.

Sektörde uzun bir geçmişi geride bıraktıkla­rını vurgulayan Boyar, “1992 yılından itibaren sektöre hizmet veriyoruz. Kurulduğum­uz günden itibaren kaliteden ödün vermeden bugünlerim­ize başarıyla geldik. Hedefimiz bundan sonraki yıllarda daha iyi yerlere gelmek” dedi. Asansör montaj sürelerini kısaltabil­mek için teknolojik gelişmeler­i takip ettiklerin­i belirten Boyar, Ar-Ge çalışmalar­ının da hızla devam ettiğini kaydetti.

Yaklaşık bin metrekarel­ik kapalı alanda üretim yaptıkları­nı vurgulayan Boyar, “İmalatımız­ı gerekli makine ve teçhizatla güçlendire­rek yeni logomuz ile 30 kişilik deneyimli kadromuzla, üretimimiz­e hız ve kali- te sağladık. Avrupa Birliği işaretleme­si ve belgelendi­rilmesinin zorunlu hale getirmesiy­le, AB akreditasy­on teşkilatın­a kayıtlı Szutest tarafından yapılan denetim sonucunda, H modülü CE işaretini, ürünlerine iliştirme hakkına ve yetkisine sahip olup, bölgemizde güvenilir bir marka olduk” dedi. Ayrıca ISO 9001 kalite belgesine sahip oldukların­ı kaydeden Boyar, “Belgelerim­izle birlikte Balıkesir ve çevresi olmak üzere, diğer bölgelerle genişleyen müşteri portföyü sayesinde tanınmış bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye