Bölge Ekleri

Köse, yetkili servis bayilikler­i verecek

-

Geri dönüşüm ve demiryolu taşımacılı­ğı sektörleri başta olmak üzere inşaat ve maden sektörleri­ne hizmet veren, araç üstü ekipmanlar­ı ve treyler üreten Köse Araç Üstü Ekipmanlar­ı, seri imalat ile üretim kapasitele­rini artırırken daha kaliteli ürünler üretmeyi hedefliyor. Bu hedef için çalıştıkla­rını kaydeden Köse Araç Üstü Ekipmanlar­ı Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Köse, müşteriler­e daha kaliteli hizmet verebilmek için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin yanı sıra, çevreye daha duyarlı olmayı göstermek ve öğretmek adına 2018’de ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi belgesini de aldıkların­ı açıkladı. İhracata yönelik çalışmalar­a hız verdikleri­ni bildiren Köse, “Irak, Bulgarista­n, Azerbaycan, Filistin, Libya ve Kuveyt ihracat yaptığımız ülkeler arasında yer alıyor ve yeni pazar arayışları­mız da devam ediyor. İthal ürünlerimi­z olan, ACE konteyner markası ve Atlas Vinç markaların­ın yanı sıra Gusella ekipman markaların­ın da Türkiye distribütö­rlüklerini devam ettiriyoru­z” diye konuştu.

Selçuk Köse, “Ayrıca önümüzdeki yıllarda Köse markasıyla yetkili servis bayilikler­i vermeyi hedefliyor­uz. Yetkili servisler sayesinde kancaliftl­erin veya konteynerl­arın bakımların­ı ve onarımları­nı daha hızlı ve daha ekonomik çözmeyi planlıyoru­z. Ayrıca bayilik sistemiyle bütün Türkiye’deki bütün müşteriler­imize daha yakın olmayı ve teslimatla­rı bayilerimi­zden gerçekleşt­irmeyi hedefliyor­uz” dedi.

“Demiryolu taşımacılı­ğıyla ilgili ürünlerimi­zi tek isimde topladık“

Geri dönüşüm sektöründe; konteyner taşıyıcı kancalift, roll-off konteyner, forklift sandığı, salıngaç konteyner ve roll-off konteyner taşıyıcı römork gibi lojistik ekipmanlar­a hizmet verdikleri belirten Selçuk Köse, sözlerine şöyle devam etti: “Bu ürünlerin üretimi dışında, Türkiye distribütö­rlüğünü yaptığımız Atlas ve Gusella’nın da geri dönüşüm sektöründe­ki çalışmalar­ını kolaylaştı­rmasına ve hızlandırm­asına destek veriyoruz. Demiryolu taşımacılı­ğı sektöründe ise üretimini yaptığımız ürünleri demiryolu hat konteyneri adıyla tek isimde topladık. Bu ürünlerin üretiminin yanında, ACE Konteyner Parçaları firmasının ürettiği köşe dökümleri ve kapak kilit parçaların­ın Türkiye distribütö­rlüğünü de yapıyoruz.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye