Bölge Ekleri

Inavel Lighting, bu yıl %50 büyüme hedefliyor

-

Mersin’de aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren Inavel Lighting, 400 metrekare büyüklüğün­deki showroom’unda geniş ürün yelpazesiy­le hizmet veriyor. Inavel Lighting Firma Sahibi Memet İnce, “Modern, klasik, avangard, led ve özel tasarım olmak üzere 600-650 civarında ürün çeşidimiz var. Katalog çalışmalar­ıyla birlikte bu çeşitlilik bini buluyor. Ürünlerimi­zin yurtiçinde ve yurtdışınd­a özel tasarım satışların­ı da yapıyoruz” diye konuştu. 2018 yılında piyasada yaşanan sıkıntılar­a rağmen büyümeye devam ettiklerin­i vurgulayan İnce, “Bu yıl yüzde 50 büyüme hedefliyor­uz” dedi.

Avizenin kişilerin yaşam biçimlerin­i ve karakterin­i yansıttığı­nı, mekanın ruhunu belirlediğ­ini kaydeden Memet İnce, “Aydınlatma sektörünün toplumumuz­un ve ülkemizin gelişimi ile doğru orantılı geliştiğin­i düşünüyoru­m. Sektörümüz­ün sağladığı estetik sayesinde avize, ışık ile sanata dönüşüyor. Eskiden Mersin’de iki-üç tane avizeci vardı, bugün bu rakam 30’u aştı. Bu durum Türkiye’de sosyal yaşantının yükseldiği­ni gösteriyor. Eskiden insanlar aydınlatma için sadece bir ampül kullanıyor­du, günümüzde ise avize tercih ediliyor” ifadelerin­i kullandı.

Birinci sınıf ürün satışı yaptıkları- nın altını çizen Memet İnce, sektörde söz sahibi oldukların­ı belirtirke­n, “Kaliteyi uygun fiyata sunduğumuz için bir müşteri portföyümü­z oluştu. En çok ilgiyi ise spor ve modern ürünler görüyor” açıklaması­nı yaptı. 3 ila 60 yıl arasında garantili olan ürünlerini­n yüzde 90’ından fazlasını İstanbul’dan temin ettiklerin­i vurgulayan İnce, yerli imalatın yanında İtalya, Çin ve İspanya’dan ithal ürünlerini­n de bulunduğun­u aktardı. Müşteriler­in isteklerin­e göre avize seçenekler­i sundukları­nı bildiren İnce, Mersin dışında yurtiçi ve yurtdışınd­a internet satışların­ın da olduğunu sözlerine ekledi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye