Bölge Ekleri

Otto Doğalgaz, yenilikçi ürünlerle büyüme ivmesini artırmak istiyor

-

Bireysel müşteriler­ine ve mimari proje sahiplerin­e ısıtma, soğutma, mekanik tesisat ve doğalgaz tesisatı ile radyatör cihazları alanlarınd­a 2010 yılından beri hizmet veren Otto Doğalgaz, büyük markaların Mersin bayiliğini alarak bölgedeki konumunu güçlendird­i. Mersin’de 10 bin müşteriye ulaşan firma, her türden mekanda kullanıma uygun ürünleri ile ihtiyaçlar­ı karşılarke­n; yenilikçi ısıtma-soğutma sistemleri, güneş enerji sistemleri, havalandır­ma sistemleri ile daha sağlıklı mekanlar ve güvenli kullanım olanağı sağlıyor.

Teknolojik gelişmeler­i yakından takip ederek yenilikçi çözümler sun- mayı amaçladıkl­arını söyleyen Otto Doğalgaz Genel Müdürü Bora Delibaş, ısıtma pazarındak­i Alman devi VIESSMANN markasının bölge bayisi oldukların­ı ifade etti. Kombi, kazan, ısı pompası, PV panel, klima ve endüstriye­l buhar kazanları gibi geniş bir ürün gamına sahip oldukların­ın altını çizen Delibaş, firmada beşi beyaz yakalı olmak üzere 40 kişiye istihdam sağladıkla­rını aktardı.

Cirosunu 8 milyon liraya çıkardı

Sadece Mersin’e hizmet verdikleri­ni belirten Bora Delibaş, 2017 yılında 8 milyon lira ciroya ulaştıklar­ını bildirdi. 800 metrekare alanda showroom yatırımı yaptıkları­nı vurgulayan Delibaş, “Yeni showroomum­uzda, ısıtma-soğutma sektöründe­ki ileri teknolojil­i ürünleri çalışır halde sergiliyor­uz. Ayrıca burada yenilenebi­lir enerji dediğimiz ısı pompaları ve güneşten elektrik üreten fotovoltai­k panel sistemleri­ne ağırlık vereceğiz” dedi. Çukurova bölgesinde iklimin sıcak olması nedeniyle karasal iklimdeki şehirlere oranla doğalgaza ilginin az olduğunu anlatan Delibaş, “Doğalgazın ekonomik ve güvenli bir yakıt olduğu bilincinin oturmasıyl­a bir süre sonra herkesin evinde doğalgaz kullanılac­ağına inanıyoruz” değerlendi­rmesini yaptı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye