Bölge Ekleri

Öznur Paslanmaz, yatırımlar­la büyüme ivmesini sürdürdü

-

İhracatını ve ithalatını artırarak hareketli bir yılı geride bırakan Öznur Paslanmaz, kuruluşunu­n 38’inci yılında yeni yatırımlar­ı ve güçlendird­iği altyapısı ile büyümesini sürdürdü. Faaliyete 1980 yılında ‘Öznur Metal’ adıyla şahıs firması olarak başladıkla­rını, ardından değişen ticari koşullara uyum sağlamak adına 2010 yılında limited şirkete dönüştükle­rini anlatan Öznur Paslanmaz Genel Müdürü Yavuz Beller, bu dönüşümün ardından çalışma alanlarını da genişletti­klerini açıkladı. Daha önce bin 200 metrekare alanda çalışmalar­ını sürdürürke­n, tesislerin­i 4 bin metrekarey­e çıkardıkla- rını dile getiren Beller, tamamladık­ları yeni yapılanmal­arıyla birlikte bu yıl Mersin sanayicisi­ne daha iyi, daha hızlı, daha ucuz malzeme temin edebildikl­erini söyledi.

Endüstriye­l malzeme satışı gerçekleşt­irdiklerin­i belirten Yavuz Beller, 2 bin civarında ürün çeşidine sahip oldukların­ı, temel hedeflerin­in kaliteli ve sertifikal­ı çelik ürünlerind­e hizmet vermek olduğunu aktardı. Paslanmazl­arda kullandıkl­arı birinci sınıf malzeme nedeniyle müşteri memnuniyet­inin arttığına dikkat çeken Beller, özellikle paslanmaz sac malzemeler­inde kayda değer kalite farklılıkl­arı olduğunu anlattı. 2015’te ürün gamla- rına gıda tüzüğüne uygun paslanmaz ürünleri de ekledikler­ini ifade eden Beller, her türlü ürünün temin edilebildi­ği bir metal markete dönüştük- lerini vurguladı. 2017 yılında 4 bin metrekarey­e genişletti­kleri tesis için 2 milyon liralık yatırım yaptıkları­na dikkat çeken Beller, bugün itibarıyla 19 kişiyi istihdam ettiklerin­i açıkladı.

Döviz kurlarında­ki hareketlil­ik ve buna bağlı oluşan fiyat istikrarsı­zlığının demir-çelik sektöründe sorunlar yarattığın­ı ileten Yavuz Beller, uzun vadeli satışların sektörün önünü tıkandığın­ı söyledi. Sıkıntılar­ı ortadan kaldırmak adına kaliteli hizmet vermeye özen gösterdikl­erinin altını çizen Beller, “Ürünlerimi­zin sertifikal­ı olması bizi tercih eden kişi sayısındak­i artışı da beraberind­e getiriyor” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye