Bölge Ekleri

Troy Expo, Katar’ın en büyük yapı fuarına hazırlanıy­or

-

Katar’da bölgenin en büyük yapı fuarı olan Project Qatar’a Türkiye’nin katılım organizasy­onunu gerçekleşt­iren Troy Expo, yeni dönemde faaliyetle­rini daha geniş bir coğrafyaya yaymak için hazırlıkla­rını sürdürüyor. Ağırlıkla yapı ve inşaat sektörleri­ne yönelik fuarlara Türkiye’den katılım gerçekleşt­iren Troy Expo, mevcut ülkelere ABD ve Kanada’yı de eklemeye hazırlanıy­or. Troy Expo Kurucu Ortağı Yüksel Senem; Katar, Lübnan, Kuveyt ve Libya gibi Ortadoğu ülkelerini­n yanı sıra Tanzanya ve Hindistan’da da fuarlar gerçekleşt­irdiklerin­i, önümüzdeki dönemde ise aktivitele­rini Kanada ve ABD’ye genişletme çalışmalar­ı olduğunu söyledi.

Project Qatar’ın Katar yapı sektörünün buluşma noktası olduğunu dile getiren Yüksel Senem, ülkede faaliyet gösteren tüm yapı firmaların­ın yanı sıra kamu kurumları ve karar vericileri­n bu fuarda katılımcı ya da ziyaretçi olarak yer aldığını anlattı. B2B yöntemiyle doğrudan Troy Expo , which organizes Turkey’s participat­ion to the Project Qatar, the region’s most important trade fair, prepares to expand its activities to a wider geography in the new period. Mainly organizing participat­ion from Turkey to the constructi­on exhibition­s, Troy Expo prepares to add US and Canada to existing countries. Troy Expo Founding Partner Yüksel Senem noted that they organize exhibition­s sonuca yönelik yoğun görüşmeler yapılmasın­ın da fuarın cazibesini arttırdığı­na işaret eden Yüksel Senem, “Türk firmaları bu fuara katılmakla, potansiyel alıcılarla doğrudan bir araya gelme fırsatını elde in Tanzania and India as well as Middle Eastern countries such as Qatar, Lebanon, Kuwait and Libya and they are planning to expand their activities to Canada and USA.

Describing Project Qatar as the meeting point of constructi­on sector in Qatar, Yüksel Sanem public institutio­ns and decision makers participat­e in the exhibition as well as all the constructi­on companies operating in Qatar. ediyor. Yerel alıcılar açısından bakıldığın­da da, Katar’ın en prestijli fuarı olarak görülen Project Qatar, doğru tedarikçil­erin yer alacağı yegane etkinlik olarak öne çıkıyor” diye konuştu. Addressing that the attractive­ness of the fair increase by conducting intensive negotiatio­ns with the B2B method, Senem continued: “Turkish companies have the opportunit­y to meet directly with potential buyers by participat­ing in this fair. In terms of local buyers, Project Qatar, considered to be the most prestigiou­s fair of Qatar, prevails as the only event where the right suppliers will take place.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye