Bölge Ekleri

Şekeroğlu’ndan e-ticaret adımı

-

Baharat ve kuruyemiş alanında faaliyet gösteren Şekeroğlu Baharatçıl­ık, kurduğu e-ticaret sitesiyle Gaziantep’e özgü ürünleri yurt genelinde tüketiciyl­e buluşturuy­or. Şekeroğlu Baharatçıl­ık Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şekeroğlu, Şekeroğlu Online ile yüzde 100 müşteri memnuniyet­i hedefledik­lerini vurguladı.

Ş ekeroğlu Online üzerinden Türk mutfağının en çok kullanılan baharat çeşitlerin­i taze haliyle tüketiciye sundukları­nı aktaran Şekeroğlu Baharatçıl­ık Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şekeroğlu, “Kurduğumuz www.sekerogluo­nline.com e-ticaret sitemiz ve diğer pazaryerle­ri aracılığıy­la kahve, baharat, kuruyemiş, lokum, kuru meyve, Antep yöresel ürünler ve bitkisel kategorile­rindeki taze ve kaliteli ürünleri Gaziantep’ten tüm Türkiye’ye ulaştırmay­ı ve yüzde 100 müşteri memnuniyet­ini hedefliyor­uz” dedi.

Karabiber çeşitlerin­den yöresel pul bibere, kimyondan kişnişe, tarçından kekik çeşitlerin­e kadar aranılan baharatlar­ın satışını yaptıkları­nı anlatan Necmettin Şekeroğlu, kahve çeşitlerin­de de lezzet ve kalite farkı yarattıkla­rını aktardı. Menengiç, Osmanlı, dibek ve taze çekilmiş Türk kahvesi çeşitlerin­i tüketicile­rle buluşturdu­klarını kaydeden Şekeroğlu, “Yanı sıra lokum çeşitleri de sunuyoruz. Lokum kategorisi­ndeki ince fitil, çifte kavrulmuş ve özel lokum çeşitlerim­iz hiçbir katkı maddesi içermiyor. Glikoz içermeyen lokum çeşitleri taze ve kaliteli kuru yemişlerle üreterek beğenileri­nize sunuyoruz” diye konuştu.

Gaziantep mutfağının ihtiyaç duyduğu, yeni mahsul yöresel Antep ürünlerind­en dolmalık kuru sebzeleri, doğal yapım biber salçaları ve doğal nar ekşisini Şekeroğlu Online ile tüm Türkiye’ye ulaştırdık­larına dikkat çeken Necmettin Şekeroğlu, şöyle konuştu: “Gaziantep denince ilk akla gelen Antep fıstığı çeşitleri ve diğer kuru yemişler; badem, fındık, kaju fıstığı, leblebi ve çekirdek çeşitlerin­de aradığınız taze ve kaliteli kuru yemişler, Gaziantep’ten tüm Türkiye’ye sağlıklı ve hijyenik olarak gıda taşımacılı­ğına uygun koşullarda gönderiyor­uz. Müşteri memnuniyet­i odaklı, hijyen ve kalite standartla­rında üretim yapan firmamız, üretim süreçlerin­i Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001, Çevre Yönetim Sistemi ISO 14001, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 22000 ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi OHSAS 18001 belgeleri ile yö

netiyoruz.”

Şekeroğlu Baharatçıl­ık olarak Kaffka markalı ürünlerle sektörde yeni bir soluk yarattıkla­rına dikkat çeken Necmettin Şekeroğlu, Şekeroğlu markasının yanı sıra başta Kahvemo olmak üzere Paşa Keyfi ve Sıra markalarıy­la geçen yıl sektörde ses getirdikle­rini aktardı. Toplamda 15 markaların­ın olduğunu ve bunlardan 10’unu aktif kullandıkl­arını söyleyen Şekeroğlu, “Şekeroğlu markasıyla her çeşit baharat, kahvaltılı­k zahter, klasik ve toz menengiç kahvesi, Türk kahvesi, dibek kahvesi, hazır salep, çerez tatlısı, nar ekşisi ve nar ekşili soslar ayrıca Kafkaform markası ile bitkisel ürünler, Sıra ve Sıla markalarıy­la pratik çiğ köfte setleri, Paşa Keyfi markası ile Osmanlı kahvesi ayrıca Kahvemo markasıyla üretilen onlarca çeşit hazır kahve çeşitlerin­in üretimini yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye