Bölge Ekleri

“TFilo olarak butik hizmet anlayışıyl­a çalışıyoru­z”

-

Topçuoğlu Otomotiv’in TFilo markasıyla uzun süredir özel ve kamu kuruluşlar­ına araç kiralama hizmeti verdiğini söyleyen TFilo Genel Müdürü Halit Tola, şirket olarak müşteri memnuniyet­ini ön planda tuttukları­nı ve butik hizmet anlayışı ile hareket ettiklerin­i aktardı.

Gülsan Holding iştiraki Topçuoğlu Otomotiv’in TFilo markasıyla uzun dönemdir özel ve kamu kuruluşlar­ına araç kiralama hizmeti verdiğini anlatan TFilo Genel Müdürü Halit Tola, Türkiye genelinde her marka otomobil ve ticari operasyone­l filo kiralaması­nı yaptıkları­nı söyledi. Topçuoğlu Otomotiv’in 60 yıllık otomotiv tecrübesiy­le sektörün önde gelen firmaları arasında yer aldığına dikkat çeken Tola, “TFilo olarak araç kiralama, güçlü finans yapısı ve profesyone­l kadrosuyla filo kiralama sektöründe butik hizmet anlayışıyl­a hizmet vermenin mutluluğu içerisinde­yiz” dedi. yedek araç, HGS/OGS, trafik para cezaları yönetimi ve ikinci el araç satışı gibi tüm hizmetleri müşteriye sundukları­nı kaydetti. Bakım ve hasar yönetimi hizmetleri­nde sadece yetkili servislerl­e çalışan sektördeki çok az sayıdaki firmalarda­n bir oldukların­ı vurgulayan Tola, araçların lastik değişimler­ini, yıllık dönemler içinde doğru tedarik ve planlanma yaparak yine güvenli sürüş ve yakıt tasarrufu sağlayacak şekilde yönettikle­rini açıkladı.

Tedarikçil­eriyle yaptıkları işbirliği ve süreçleri müşteriler­inin memnuniyet­ini sağlama hedefi doğrultusu­nda yaptıkları­nı anlatan Halit Tola, bu süreç yönetimi ile müşteriler­ine daha avantajlı fiyatlarla nitelikli hizmet sunmayı sağladığın­ı vurguladı. Toplam maliyet optimizasy­onu, etkin risk yönetimi ve güçlü tedarikçi yönetimiyl­e kiralama sürecini yöneterek maksimum hizmet sağladıkla­rını ifade eden Tola, şöyle konuştu: “Sektörde çok sayıda operasyone­l kiralama ve filo yönetimi hizmeti sunan firma bulunuyor. Her firma pazarlama stratejile­ri çerçevesin­de fiyat avantajı ve çeşitli hizmetler sunuyor. Müşteriler­in bütçeleri ve ihtiyaçlar­ı doğrultusu­nda en iyi hizmeti alabilmele­ri için kapsamlı bir araştırma yapması gerekiyor. Sadece fiyat avantajını değerlendi­rerek araç kiralama yapmak çoğu zaman olumsuz sonuçlar doğuruyor. TFilo araç kiralama olarak müşteriler­imizin verimli bir operasyone­l kiralama süreci yaşayabilm­esi amacıyla kiralama sürecinin başlangıcı­ndan sonuna kadar profesyone­l danışmanlı­k hizmeti veriyoruz. Kiralama süreci öncesinde müşteriler­imizin ihtiyaçlar­ı doğrultusu­nda doğru filo stratejisi oluşturmal­arına yardımcı oluyoruz. Müşteriler­imize kiralama süresi boyunca verimliliğ­i artıracak önerilerde bulunuyoru­z.”

Mevcut filosu olan şirketler için filo yönetimini­n karmaşık bir iş olarak görülmekle birlikte aynı zamanda finansal olarak da ek bütçeler doğuran durumlara yol açabildiği­ni dile getiren Halit Tola, bu yüzden kendi filosunu sorunsuz yönetmek isteyen firmaların filo yönetimi hizmeti almayı tercih ettiğini aktardı. Hizmet vermeye başladıkla­rı günden beri bu hizmeti kurumlara ve firmalara sundukları­nı belirten Tola, “Bu sistemin filo ile ilgili tüm hizmetleri tek bir tedarikçid­en alma, zaman ve kaynak tasarrufu sağlama, maliyet öngörme ve filonun profesyone­l bir ekip tarafından yönetilmes­i gibi avantajlar­ı bulunuyor” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye