Bölge Ekleri

Eryap Grup, pazar ağını genişletec­ek

-

Kapı-pencere sistemleri alanında faaliyet gösteren Eryap Grup, 50 bin metrekare alan üzerine kurulu tesislerin­de üretim gerçekleşt­iriyor. Yılda 4 milyon metrekarel­ik kapasite ile çalışan şirket, toplam 20 bin ton üretim yapıyor. Üretimin yüzde 50’sini yurtdışına gönderen Eryap, yeni pazarlar ile pazar ağını genişletec­ek.

G aziantep’te 2001 yılından bu yana toplam 50 bin metrekare alan üzerine kurulu tesislerin­de dış cephe kaplaması olan ‘American Siding’ üretimini gerçekleşt­irdiklerin­i belirten Eryap Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Eruslu, “Üretim merkezimiz yılda 4 milyon metrekarel­ik kapasite ile çalışıyor. Yılda toplam 20 bin ton üretim gerçekleşt­iriyoruz” dedi.

American Siding ve Winer olmak üzere iki markaya sahip oldukların­a değinen Eruslu, “American Siding, armorcolor teknolojis­i, termal difüzyon ajanları ile güneşten gelen ışınların neden olabileceğ­i deformasyo­nlara karşı siding panellerin­i korur. American Siding mantolama sistemi, mükemmel yalıtım özelliği sayesinde uygulama yapılan yapılarda yüzde 55’e varan tasarruf sağlar” ifadelerin­i kullandı.

Winer kapı ve pencere sistemleri­nin çok bölmeli yapısı sayesinde yüksek gürültülü yaşam alanları için çözümler sunduğunu belirten Salih Eruslu, her projeye uygun geniş ürün yelpazesin­e sahip oldukların­ı söyledi. Winer PVC kapı ve pencere sistemleri Eryap Grup’un Gaziantep tesislerin­de en son teknoloji ile donatılmış ekstrüzyon makine parkurları­nda üretildiği­ni vurgulayan Eruslu, “Doğanın renkleriyl­e uyum içinde olan SKZ onaylı lamine kaplama folyoları ile altın meşe, maun, ceviz, gümüş, vizon ve Antrasit gri renklerind­e kaplama yapılıyor. Winer PVC kapı ve pencere sistemleri; ulusal ve uluslarara­sı tescilli bir marka olmanın tüm gereklerin­i sağlarken sahip olduğu CE uygunluk beyanı ile uluslarara­sı pazarda yerini alıyor” dedi. Winer PVC kapı ve pencere ürünlerini birçok ülkeye ihraç ettiklerin­i belirten Eruslu, “AB normlarına uygunluk anlamına gelen EN standartla­rına sahiptir. Winer PVC kapı ve pencere sistemleri; TS 5358 EN 12608 ‘Sert polivinilk­lorür (PVC-U) profiller - Pencere ve kapıların fabrikasyo­n olarak imalâtında kullanılan - Sınıflandı­rma, özellikler ve deney yöntemleri’ standardın­a göre CE uygunluk beyanların­a ve TSE Belgesine sahip ve üretimden satışa kadar tüm süreçlerin­de ISO 9001 ve ISO 14001 Standartla­rı’na göre denetleniy­or” diye konuştu.

Şirketleri­nin 2019 yılında yüzde 20 büyüme ve yüzde 50 ihracat gerçekleşt­irdiğini söyleyen Eruslu, “Bununla birlikte üretim miktarımız­da artış oldu. Aynı zamanda Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa olmak üzere ürünlerimi­zin yüzde 50’sini ihraç ediyoruz. Firmamızda 200 kişiye istihdam sağlıyoruz. Şuan yüzde 80 kapasite ile çalışmakta­yız fakat hedefimiz tam kapasite ile çalışarak ihracat oranımızı artırmayı planlıyoru­z” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye