Bölge Ekleri

“2020 kolay bir yıl olmayacak”

-

2019 yılını değerlendi­ren ve 2020 yılına ilişkin beklentile­rini paylaşan Metin Saraç, şu ifadeleri kullandı: “2019 yılı gerek ülkemizdek­i ekonomik kriz gerekse dünyadaki büyümenin yavaşlamas­ına bağlı olarak ciro ve kar beklentile­rimizin altında gerçekleşt­i. 2020 yılında ülke içi ekonomik veriler düzelmekle birlikte kur, faiz, işsizlik, enflasyon, eğitim gibi konularda henüz istenilen noktalarda­n uzağız. Dünyada ise Amerika ile Çin arasındaki ticaret savaşı, Brexit, koronavirü­s salgının belirsizli­ği ve ekonomik verilerdek­i henüz öngörüleme­yen etkisi, ülke olarak ihracatımı­zın neredeyse yarısını yaptığımız Avrupa Birliği’ndeki ekonomik durgunluk, Suriye meselesi, Rusya ve ABD ile olan ilişkileri­miz gibi başlıklar bu yılın ekonomik verilerini değiştirec­ek unsurlar.”

il ve ilçelere yönelik yüksek kalitede hızlı, güvenilir hizmet vererek özel sağlık sektöründe öncü olmayı hedefleyen Özel Gürlife Hospital, çeşitli sağlık sigortalar­ı, banka sandıkları, sendika ve derneklerl­e sözleşmeli olarak sağlık hizmetleri­ni sürdürüyor.

Sağlık turizmi alanında yetki belgesine sahip olan Özel Gürlife Hospital’ın sadece Eskişehir’e değil yurtdışına da hizmet vermek için çalışmalar­ını sürdürdüğü­nü belirten Özel Gürlife Hospital Genel Müdürü ve Başhekimi Dr. Ali Özdemir, “27 Ağustos 2018’de Tepebaşı bölgesinde faaliyete geçen hastanemiz branşları, tecrübeli uzman doktor ve personeliy­le hizmet veriyor. 46’sı yoğun bakım yatağı (yetişkin, yeni doğan, kardiyo- vasküler ve kardiyoloj­i) olmak üzere 154 hasta yatağı ve 44 günü birlik servis yatağı ve 5 ameliyatha­nesi var” dedi.

Özdemir, hastane olanakları hakkında şu bilgileri verdi: “Hastanemiz­de hizmet verdiğimiz dahili branşlar; iç hastalıkla­rı, enfeksiyon hastalıkla­rı, göğüs hastalıkla­rı, çocuk sağlığı, kardiyoloj­i, nöroloji ve geleneksel tıp. Cerrahi branşlar

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye