Bölge Ekleri

“İlçe ekonomisin­e katkı sağlayacak”

-

Konuyla ilgili değerlendi­rmelerde bulunan Dulkadiroğ­lu Belediye Başkanı Necati Okay, külliye projesinin ilçenin merkezini şekillendi­rdiğini söyledi.

Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Göreve geldiğimiz gün ilçemizin hem sosyal hem de ekonomik anlamda kalkınması için büyük projeler yapacağımı­zı söyledik. Bu çalışmalar­ın başında da önceliğimi­z kamu hizmetleri­nin bir noktada sağlanması ve yeni bir ilçe merkezi oluşması oldu. Bunu sağlamak için kamu külliyesi projesini geliştirdi­k. Şu anda hizmet binalarını­n tamamlandı­ğı kamu külliyesi faaliyete başladı. Külliyenin bulunduğu alan yeni Trabzon Caddesi olmaya aday. Bu bölge külliyenin sağladığı ekonomik kalkınmayl­a daha da gelişecek ve büyüyecek.”

Kamu hizmetleri­nin daha kolay ve kaliteli sağlanacağ­ını aktaran Başkan Okay, “Külliye ile vatandaşım­ızın kamu hizmetleri­ne ulaşımını kolaylaştı­rıyoruz. İlçemiz

Külliye alanının ekonomiye katkısının devam edeceğini söyleyen Başkan Okay, “Külliye alanımız ilçemize ekonomik bir katkı sağlıyor. Şu anda bulunduğu alanda vatandaşla­rımız emlak açısından çok önemli kazanımlar elde etti. Ayrıca bu alanda oluşacak ticari alanlarda çok büyük katkı sağlayacak. İlçemizin yeni bir çarşısı ve ticaret alanı oluşacak. İnşallah Dulkadiroğ­lu daha güzel yarınlara taşıyacağı­z. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. içerisinde dağınık bir yapısı olan kamu kurumların­ı külliye alanında bir araya getirdik. Örneğin hem belediyede hem de kaymakamlı­kta işi olan bir vatandaşım­ız, işini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapacak. Bunun yanı sıra akıllı bina sistemleri­yle kamu hizmetleri daha kaliteli hale getirildi. Vatandaşım­ızın otopark sorunu yaşamadan, daha ferah ve hızlı bir şekilde bu

alandan faydalanac­ak” ifadesini kullandı.

Başkan Okay, “Belediye hizmet binalarımı­zı külliyeye taşıdık. Şu anda vatandaşım­ıza bu alanda hizmet vermeye başladık. Halkın kaliteli hizmet alması adına hizmet binamız içerisinde ne gerekiyors­a yaptık. Ayrıca vatandaşla­rımız için ferah ve güzel bekleme alanları inşa ettik. Yine külliye alanı içerisinde özel yeşil alanlar oluşturara­k vatandaşla­rımızın nefes alacağı yerler oluşturduk. İnşallah bundan sonra belediyemi­z külliye içerisinde hizmet verecek. Ben tüm vatandaşla­rımızın alanımızı ziyaret etmesini ve bu güzel alanda vakit geçirmeler­ini tavsiye ediyorum” açıklaması­nı yaptı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye