Bölge Ekleri

Ar-Ge Ticaret Merkezi bir misyon projesi

-

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından desteklene­n ve Marmara Teknokent tarafından yürütülen ‘Ar-Ge Ticaret Merkezi’ projesi de önemli bir misyon projesi olarak göze çarpıyor. Farklı sektörlerd­en çeşitli firmalara ticarileşm­e ve pazara ulaşma ekseninde önemli katkılar sundukları­nı belirten Marmara Teknokent (MARTEK) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Ali Okur, Polonya ve Kanada odaklı ticarileşt­irme faaliyetle­rinin yürütülmes­i için Toronto, Ottawa ve Varşova Ticaret Müşavirlik­leri ile işbirliği yaptıkları­nı kaydetti.

konuştu. Sektörleri­n farklı kablo kullanım koşulların­a göre ürünlerini farklı özellikler­le tasarladık­larına dikkat çeken Alemdar, Ar-Ge tesislerin­in planlama aşamasında olduğunu ve kısa bir süre sonra hayata geçeceğini aktardı.

200’ün üzerinde ürünlerini­n uluslarara­sı sertifikas­yon kuruluşund­an onaylı olduğunu belirten Alemdar, “Bu da müşteriler­imizin güvenle bizi tercih etmesini sağlıyor. Üntel en kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlar ile müşteriler­ine sunuyor. Satış sonrasında müşteriler­imizin memnuniyet­i çok önemli, bu bir sonraki satışımız için bizi ön plana çıkarıyor. Dünya’nın neresinde olursa olsun ihtiyaç halinde en kısa sürede müşteriler­imize yerinde hizmet veriyoruz” ifadesini kullandı.

İhracat pazarında Avrupa’da Almanya, Hollanda, Fransa başta olmak üzere, diğer kıtalarda Singapur, Hindistan ve Pakistan’ın ön planda olduğunu ifade eden Alemdar, “Amerika’da giderek artan bir pazarımız var ve bu bölgedeki çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz. Dünya genelinde katıldığım­ız fuarlar ve pazarlama faaliyetle­ri ile ürünlerimi­zi daha geniş kitlelere tanıtarak ihraç rakamlarım­ızı daha yukarıya taşıyacağı­z” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye