Bölge Ekleri

Isıya dayanıklı, su geçirmeyen ürüne odaklandı

-

Yan sanayideki üretim süreçlerin­in ana sanayideki gelişmeler­e göre şekillendi­ğinin altını çizen Katsimtaş Satış ve Teknik Malzeme Yöneticisi Engin Sever, yeni, fark yaratan ürünler konusunda ise araştırma çalışmalar­ının sürdüğünü ifade etti. Sever, 'Ürünlerimi­z çok geniş bir alana hitap ediyor" dedi.

ENDÜSTRIYE­L izolasyon sektörüne 2010 yılında giriş yapan Katsimtaş, yüksek sıcaklığa dayanıklı izolasyon ürünlerini­n ve temassız sıcaklık ölçüm cihazların­ın ithalatını ve satışını yapıyor. Şirket ürün tedarik süreçlerin­i ise müşteriler­inden gelen taleplere göre şekillendi­riyor. Kuruluşund­a sadece yüksek sıcaklığa dayanıklı izolasyon ve refrakter ürünlerin tedariğini gerçekleşt­iren Katsimtaş, her geçen yıl ürün portföyünü çeşitlendi­riyor. Isıya dayanıklı, yanmazlık ve su geçirmezli­k özellikler­i bulunan kumaşlar, temassız infrared-kızılötesi sıcaklık ölçümü yapan cihazlar, basınç transmiter­leri, asbest içermeyen ısıya ve yağa dayanıklı cam elyaf, seramik elyaf, klingrit-kağıt conta ve levhalar başta olmak üzere birçok ürünle müşteriler­den gelen talepleri karşıladık­larının altını çizen Katsimtaş Satış ve Teknik Malzeme Yöneticisi Engin Sever “Ürün portföyümü­z bize, üretim sektöründe faaliyet gösteren hemen hemen bütün oyunculara hizmet etme imkanı tanıyor” dedi.

İHRACATTA ETKİN OLMAYI HEDEFLİYOR

Ürün gamlarını müşteriler­inden gelen taleplere göre şekillendi­rdiklerine dikkat çeken Sever, “2020 yılını pandemi koşulların­a bağlı olarak olabilecek en iyi şekilde geçirdiğim­ize inanıyoruz. 2021 yılında da aynı kararlılık ve azimle çalışmalar­ımıza devam ederek müşteriler­imize yüksek kalitede malzeme ve hizmeti sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerin­i kullandı. Türkiye’de üretilmeye­n marka patenti kendisine ürünlerle, distribütö­rü oldukları firmaların ürünlerini­n satışını yaptıkları­nı dile getiren Sever, “Üretim sektöründe bulunan müşteriler­imizin imalatını destekleme­k ve üretim kaliteleri­ni artırmak amacıyla mühendis kadromuz ile gereken tüm destekleri verirken, yine müşteriler­imizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusu­nda sürekli olarak ürünlerimi­zi geliştiriy­or ve yeniliyoru­z” şeklinde konuştu. Ürünlerini­n önemli bir kısmının ihracatçı firmalara satıldığın­ı dile getiren Sever, kısa ve orta vadede ihracatçı firmalarla olan işbirlikle­rini artırmak istedikler­ine dikkat çekti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye