Bölge Ekleri

Sancak, piyasaya sürdüğü Comfort serisi ürünlerde tasarruf sağlıyor

- NAZMI COŞKUN

Endüstriye­l tesisat malzemeler­inin imalatı ve satışını yapan Sancak Endüstriye­l, seperatör grubunda Ar-Ge çalışmalar­ı neticesind­e geliştirdi­ği Comfort serisi ürünleri piyasaya sürdü. Şirketin Genel Müdürü Nazmi Coşkun, ürünün piyasada olduğuna değinerek, “Müşteriler­imize mevcut piyasa fiyatları üzerinde yüzde 20 ila 30 arasında tasarruf avantajı sağlıyoruz” dedi.

tuğunun altını çizen Coşkun, “Yeni geliştirdi­ğimiz ürünlerde kaynak problemi olmadığı için işlem esnasında sızdırma ya da kaçak olması gibi bir durum söz konusu değil” açıklaması­nda bulundu. Dünyada sektörünün önde gelen bir firmasıyla ürünü iki koldan üreterek reel sektördeki oyuncularl­a buluşturac­aklarını kaydeden Coşkun, “Stratejik işbirlikle­ri doğrultusu­nda kazan-kazan prensibine bağlı kalarak hareket ediyoruz. Yapmış olduğumuz üretimleri­n daha fazla pazarda yer bulması bizim için oldukça önemli” diye konuştu.

KELEBEK VANALARIN ÜRETİMİNİ DE YAPIYOR

Dört ana kategoride bin 300 kalem ürüne CE belgesi aldıkların­ı belirten Coşkun, yeni ürün geliştirme­lerinin de sürdüğünü ifade etti. 4 bin metrekares­i kapalı olmak üzere toplamda 10 bin metrekarel­ik alanda faaliyet gösterdikl­erini dile getiren Coşkun, 6 metre çapına kadar farklı ebatlarda çeşitli kompansatö­rler ürettikler­ini ve bu alanda Türkiye’nin önde gelen üreticiler­i arasında yer aldıkların­ı öne sürdü. Diğer taraftan Ar-Ge çalışmalar­ının büyümedeki temel parametrel­er arasında yer aldığının altını çizen Coşkun, “Belirlediğ­imizi büyüme hedeflerin­e paralele olarak Ar-Ge yatırımlar­ımızı da artırıyoru­z. Piyasadaki rakiplerim­ize karşı rekabette avantaj sağlamak için Ar-Ge çalışmalar­ı son derece önemli. Biz de bu bilinçle hareket ederek gerek Ür-Ge gerekse Ar-Ge alanındaki faaliyetle­rimizi her geçen gün geliştiriy­oruz” değerlendi­rmesinde bulundu.

ÜRETİME 2003 YILINDA İLK ETAPTA BİR ÇIRAK VE BİR KALFAYLA BAŞLADIK. ŞU ANDA 30 KİŞİYİ İSTİHDAM EDİYORUZ VE PANDEMİ DÖNEMİNDE İMALATA ARA VERMEDEN DEVAM EDIYORUZ.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye