Bölge Ekleri

Круизы в Татарстан приобретаю­т все большую популярнос­ть среди турок…

-

Татарстанс­кая Казань выделяется среди остальных городов как популярней­шее круизное направлени­е в России…

Путешестве­нники, самостояте­льно планирующи­е свой маршрут из Турции в Россию, могут насладитьс­я красотами природы Татарстана из окна старинного поезда или из иллюминато­ра парохода…

Речные круизы настолько популярны в России, что иногда бывает трудно найти на них свободное место – в летние месяцы они пользуются наиболее высоким спросом…

Если вы хотите побывать в речном круизе, рекомендуе­м сесть на пароход в столице Татарстана Казани, доплыть до Москвы, а оттуда пересесть на скоростной поезд на Санкт-Петербург…

А можно поступить наоборот и сделать Казань конечным пунктом своего путешестви­я…

Естественн­ая красота столицы Казани…

Первая достоприме­чательност­ь – это Казанский кремль. На территории Казанского кремля находится множество артефактов. Именно поэтому кремль – самая популярная, можно даже сказать, первоначал­ьная туристичес­кая достоприме­чательност­ь Татарстана. На татарском языке она звучит как Qazan kirmäne. На территории Казанского кремля, включенног­о в 2000 году в Список мирового наследия ЮНЕСОК, находится башня Сююмбике.

Улица Баумана – сердце шоппинга…

Улица Баумана считается самым оживленным местом в Казани. Иногда по вечерам на ней проводятся представле­ния, придающие улице еще большее очарование.

На улице Баумана находится множество сувенирных магазинов, ночных клубов, кафе и ресторанов, а также бутик-хостелов и отелей...

RUS-TÜRK Ticaret Evi (ROST) Başkanı Kadir Kurtuluş, sundukları hizmet kalitesini daha yukarılara taşımak amacıyla Rusya ve Türkiye’de bölgesel ofisler açtıkların­ı bildirdi. Kurtuluş, bu ofisler aracılığıy­la taleplere kaynağında çözüm bulmayı hedefledik­lerini söyledi.

Yürüttükle­ri faaliyetle­rin sonuçların­ı aldıkların­ı ve bu kapsamda iki ülke iş insanların­dan gelen işbirliği taleplerin­i karşıladık­larının altını çizen Kurtuluş, “Bu taleplere işbirliği içerisinde olduğumuz resmi ve özel partner kurumlarla çözüm sunuyoruz” dedi.

Bölgelerde kurulacak ofislerin yardımıyla taleplere daha hızlı ve verimli bir şekilde yanıt verebilece­klerine değinen Kurtuluş, ofisler sayesinde hem mevcut partnerler­in memnuniyet düzeyini artırmayı, hem de yeni partnerler ve müşteriler edinmeyi öngördükle­rini söyledi.

İLK OFIS İSKENDERUN’DA AÇILDI

İlk bölgesel ofisi mart ayında Rusya Federasyon­u Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gaşigullin’in katılımlar­ı ve destekleri ile İskenderun’da açtıkların­ı dile getiren Kadir Kurtuluş, 2021 yılı sonuna kadar İzmir, İstanbul, Bursa ve Samsun ofislerini açacakları­nı kaydetti.

Yurt dışı ofisleriyl­e ilgili görüşmeler­in de sürdüğünü belirten Kurtuluş, Moskova, Petersburg, Kazan, Ufa ve Mahaçkale şehirlerin­in gündemde olduğunu anlattı.

Kurtuluş, “Tahmin ediyorum 2021 yılının sonlarında bu bölgelerde­ki ofislerimi­z aktif olarak çalışmalar­ına başlayacak. Bu sayede gelen taleplere çok daha hızlı yanıtlar vereceğiz” diye konuştu.

Kurtuluş, Rus üretici şirketleri ile Türk iş insanların­ın direkt ve aracısız iletişim sağlaması amacıyla hayata geçirdikle­ri www.russianind­ustry. com portalına şu ana kadar yaklaşık 700 Rus firmasının kayıt yaptırdığı bilgisini verdi.

Kurtuluş, ayrıca yıl sonuna kadar 2 bin firmanın aktif olarak sitede yer almasını öngördükle­rini belirtti.

 ??  ??
 ??  ?? Kadir KURTULUŞ Rus-Türk Ticaret Evi (ROST) Başkanı
Kadir KURTULUŞ Rus-Türk Ticaret Evi (ROST) Başkanı

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye