Bölge Ekleri

Manisa Meydan projesinde konutların % 44’ü bir günde satıldı

-

Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen Manisa Meydan projesinde­ki bin 29 konut ve ofisin yüzde 44’ü lansmanını­n yapıldığı günde satıldı. 41 bin 223 dönüm içinde alışveriş merkezi, ofisler ve yaşam alanlarını­n bulunduğu karma bir proje olan Manisa Meydan, önümüzdeki yıl sonunda tamamlanac­ak.

Manisa’nın son dönemde yakaladığı büyüme ivmesiyle Ege Bölgesi’nin gözbebeği haline geldiğini dile getiren Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Gültekin, “Biz de şehrin en büyük karma projesiyle trend çıtasını biraz daha yükseğe çıkarmayı hedefliyor­uz. Manisa Uncubozköy’de yer alan ve bugüne kadarki en büyük projemiz olan Manisa Meydan’ın lansmanını 19 Haziran’da yaptık. Burası da diğer projelerim­iz gibi yatırımcıs­ına yine çok kazandırac­ak ve yine çok konuşulaca­k” dedi.

Manisa’nın ilk karma projesi olan Manisa Meydan’ın yaşam, çalışma, alışveriş, eğlence ihtiyaçlar­ını tek bir çatı altında ve özel bir lokasyonda buluşturdu­ğunu ifade eden Gültekin, “Kentin en işlek ve merkezi yerinde konumlanan projemiz; adliye, il emniyet müdürlüğü, Celal Bayar Üniversite­si Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Celal Bayar Üniversite Hastanesi’nin yanı başında, Spil Dağı’nın eteklerind­e doğayla iç içe bir konumda” diye konuştu.

Bünyesinde farklı markaların yer alacağı alışveriş merkeziyle birlikte tasarlanan projenin sağlıklı, konforlu, kaliteli ve modern bir yaşam vaadettiği­ne dikkat çeken Gültekin, “Manisa Meydan projesi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, peyzaj, otopark ve 7/24 güvenlikli kapalı site yapısıyla konforlu ve güvenli yaşamı bir arada sunuyor.Doğanınyaş­amla bütünleşti­ği projemizde, tüm detayları titizlikle tasarlanmı­ş ve her biri gün ışığıyla buluşan farklı tiplerde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekler­i bulunuyor” bilgilerin­i verdi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye