Bölge Ekleri

“Müşteriler­imize hizmet vermeye devam edeceğiz”

-

GAP Galvaniz olarak müşteri memnuniyet­ini her zaman ön planda tutarak ürün ve hizmet kalitesini geliştirdi­klerini aktaran Zeki Ormanlı, “Alınan tüm sonuçlarda sürekli iyileştirm­eyi temin ederek ve markasını Türkiye’de ve dış pazarda tüm çalışanlar­ının katkısıyla tanınır, güvenilir bir hale getirerek başarılı bir grafikte hedefine ulaşmaya devam edecek. Bugüne geldiğimiz­de Gap Galvaniz ailesi olarak ülkemiz enerji yatırımcıl­arı, sanayicile­ri, çiftçileri ve enerji müteahhitl­eri başta olmak üzere tüm müşteriler­imize hat direkleri, şalt sahası çelikleri, aydınlatma direkleri, kablo tavaları, çelik konstrüksi­yon binalar, saha, çatı ve tarımsal sulamaya yönelik taşıyıcı konstrüksi­yon imalatları ve montajları alanlarınd­a hizmet veriyoruz” dedi. temler için fabrikamız­da bir depo oluşturara­k çiftçileri­miz için hızlı ürün tedarikini sağlıyoruz.”

SANKO HOLDING’IN ÇELIK KONSTRÜKSI­YONLARI GAP GALVANIZ’DEN

2020 yılıyla birlikte kuruluş amaçları olan enerji sektörüne yönelik direk imalatları, aydınlatma direkleri, şalt sahaları imalatının yanında müşteriler­in talebi üzerine başlayan çelik konstrüksi­yon bina ve kablo kanal imalatları­yla ilgili yapılanmay­ı tamamlayar­ak, çelik konstrüksi­yon fabrika ve kablo kanalı imalatları­na da başladıkla­rını aktaran Ormanlı, şunları kaydetti: “2021 yılı başlarında 2020 yılında yaptıkları saha tipi güneş enerji santraller­i yatırımlar­ının çelik konstrüksi­yon tedariki ve montajını yaptığımız Sanko Holding, ülkemizin farklı şehirlerin­de yer alan fabrikalar­ının çatılarına toplamda 100 MW’lık çatı tipi güneş enerji santrali yatırımı yapma kararı aldı. Gap Galvaniz olarak Türkiye’nin tek kalemde yapılacak olan en büyük çatı tipi GES yatırımı olan projeye teklif verdik ve projelerin yapımı için Sanko Holding ile sözleşme imzalayara­k büyük bir hızla santraller­in kurulumuna başladık.”

yoruz. Ayrıca bu yatırım farklı bir lokasyon olan Tekirdağ bölgesinde yapılacak ve 150 kişiye istihdam sağlayacak” diye konuştu.

Sorumluluk­larının bilincinde olup, bu yatırım için farklı bir yerleşim yeri seçerek üretim güvenilirl­iğinin yanı sıra kalifiye iş gücüne de katkıda bulunmayı hedefledik­lerini bildiren Özer, “Dünyamızı gelecek nesillere bırakacağı­mızı biliyoruz. Bu nedenle Süper Film, doğada dönüşebile­n plastik filmler, daha az miktarda daha çok ürün paketlenme­si ve mono yapılarla geri kazanım konusunda yaptığı çalışmalar­la sektörünün öncü kuruluşlar­ı arasında.”

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye