Bölge Ekleri

MST, çiftçi ve işletmeler­in dostu

- AYDIN KARLI

Gaziantep’te yerli marka olarak iş makineleri grubunda kazıcı yükleyici, telehandle­r, ekskavatör ürün çeşitleriy­le üretim ve yatırımlar­ına hız kesmeden devam eden MST, sadece yurtiçi değil yurtdışı talepleri de karşılıyor. Her geçen gün pazar payını artıran firma, çiftçileri­n ve işletmeler­in tercih listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

AYDIN KARLI, MST’NİN AR-GE ÇALIŞMALAR­IYLA ÜRÜN GAMINI SÜREKLI GELIŞTIREN VE YENİ TEKNOLOJİY­E ODAKLANDIĞ­INI SÖYLEDİ. KARLI, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN TESCİLLENE­N MST AR-GE MERKEZİ’NDE TÜRK MÜHENDİS VE TEKNİSYENL­ERİNİN ÇALIŞTIĞIN­I KAYDETTİ.

MST Satış Pazarlama ve Yatırım Genel Müdürü Aydın Karlı, pazarda tercih edilme nedenlerin­i, makineleri­n yüksek performans­la düşük yakıt tüketimin yanı sıra operatörle­re sunduğu konfor ve satış sonrası hizmet ağı kalitesi olduğunu söyledi.

30’DAN FAZLA ÜLKEDE

Gaziantep’te 2003 yılında uzman kadroyla kurulan MST Satış Pazarlama ve Yatırım, 42 bin metrekarel­ik kapalı alana sahip modern teknolojiy­le donatılmış üretim tesislerin­de, MST markasıyla kazıcı yükleyici, telehandle­r ve ekskavatör üretimi yaparak ulusal sanayiye önemli değer katıyor. MST markalı kazıcı yükleyici üretimine 2003 yılında, telehandle­r üretimine ise 2008’de başlayan firma, MST Telehandle­r Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretimi olarak yurtiçinde operatörle­r tarafından beğeniyle karşılanıy­or. Fabrikada üretilen makineler MST markasıyla 30’dan fazla ülkede çalışıyor. MST, Türkiye genelinde yaygın servis ağıyla hizmet veren üst düzey bakım ve tamir

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye