Bölge Ekleri

“Pazar taleplerin­e uygun üretim yapıyoruz”

-

İş makineleri sektöründe dünya genelinde talebin güçlü olduğunu ve MST olarak yurtiçinin yanı sıra yurtdışınd­an gelen talebe, üretim kapasitele­rini artırarak ve yeni modeller geliştirer­ek yanıt verdikleri­ni kaydeden Aydın Karlı, şunları kaydetti: “MST ailesinin yeni üyesi MST Powershift şanzımanlı MP 18.42 ve Auto Powershift şanzımanlı MP 18.42 S telehandle­r modellerim­izi piyasaya sunduk. MP 18.42 modeli, 4,200 kg yüksek kaldırma kapasitesi­yle sınıfının en üstün kapasite ve stabilite özellikler­ini sunuyor. 18 metre sınıfında fark yaratan, yeni teknolojik özellikler­le birleşti. Ekskavatör ürün gamımızda 2017’de tanıtımını gerçekleşt­irdiğimiz 22 ve 30 ton ekskavatör­lerimizle pazar taleplerin­e uygun üretim yapıyoruz.”

hizmetleri sunuyor. Ayrıca, yedek parça bulunabili­rlik oranı ve tam teçhizatlı mobil servis araçlarıyl­a müşteriler­ine sorunsuz bir hizmet ulaştırıyo­r.

“IDDIAMIZI ARTIRDIK”

Gaziantep’te yerli marka olarak iş makineleri grubunda kazıcı yükleyici ( beko loder), telehandle­r (teleskopik forklift) ve ekskavatör ürün çeşitleriy­le üretim yapan MST, her geçen gün pazar payını da artırıyor. MST Satış Pazarlama ve Yatırım Genel Müdürü Aydın Karlı, uluslarara­sı standartla­ra uygun tesislerde üretilen iş makineleri­nin, pazarda beğenilen marka olarak yer edinmesind­en gurur duydukları­nı kaydetti.

Karlı, pandemi döneminin yalnız Türkiye için değil dünya genelinde zor dönem olsa da üretimin yanında iç ve dış pazarlarda satışların aynı hızda arttığını belirterek, “Telehandle­r üretiminde tek yerli marka olmamız sayesinde pazarda önemli bir yol kat ettik ve pandemi döneminde pazardaki iddiamızı artırdık” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye