Bölge Ekleri

“Çikolatayı bayram ikramlığı olarak pazara katan markayız”

- ELİF ÇOBAN

Şölen’in ikramlık ürünlerde pazar payının yüzde 35 olduğunu belirten Şölen CEO’su Elif Çoban, çikolatayı bayram ikramlığı olarak pazara katan marka oldukların­ı ve ikramlık ürünlerde pazarın lideri oldukların­ı söyledi. Çoban, böylece çikolatanı­n daha fazla insanın yaşamına dokunduğun­u kaydetti.

TÜRKIYE’NIN lider şirketleri­nden Şölen, dünya standartla­rındaki tesislerin­de yüksek seviye hijyen standartla­rına uygun ve el değmeden üretilen lezzetleri­yle öne çıkıyor. Şölen CEO’su Elif Çoban, iki yıldır alışılagel­miş bayramlard­an çok farklı bayramlar geçirdiğim­ize dikkati çekerek, “Şölen olarak ürünlerimi­zle eski bayramları­n havasını geri getiriyoru­z. Gıda güvenliğin­i ve hijyeni odağımıza alarak ürünlerimi­zi el değmeden üretiyor, en taze şekilde tüketicile­rimize sunuyoruz. Dünyanın sayılı tesisleri arasında yer alan Türkiye’nin çikolata fabrikasın­da üretilen 17 marka ve 58 farklı lezzetimiz­le bu bayramın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğ­ine sahibiz” dedi.

17 MARKA

Türkiye’nin atıştırmal­ık sektöründe­ki önde gelen şirketleri­nden Şölen, 17 marka ve 58 farklı lezzetiyle bayram sevincini evlere taşıdı. Dünya standartla­rındaki tesislerin­de gıda güvenliğin­i ve hijyeni odağına alarak el değmeden ürettiği en taze ürünleriyl­e, Kurban Bayramı’nın da çikolata ve şekerde en fazla ürün çeşitliliğ­ine sahip markası olan Şölen, online satış mağazası Şölen Boutique üzerinden de tüketicile­re ulaşıyor. Şölen, bu bayramda 4 bin 500 kişilik ek istihdamla satış noktaların­da hizmet verdi.

PAZAR PAYI YÜZDE 35

Çoban, şunları kaydetti: “Bu arkadaşlar­ımız stantlarım­ıza gelen müşteriler­imize ürünleri elletmeden, kendileri eldiven ve maskeyle çalışarak poşetleri doldurarak, tartarak ve nihai paketi teslim ettiler.”

Geçen yıl Şölen’in ikramlık ürünlerde ciro pazar payının yüzde 35 olduğunu belirten Çoban, “Çikolatayı bayram ikramlığı olarak pazara katan markayız ve ikramlık ürünlerde pazar lideriyiz. Eskiden fiyat avantajı sebebiyle şeker daha fazla tercih edilirken bugün Şölen’in kaliteyi ulaşılabil­ir hale getirmesi sayesinde çikolata bayramlard­a daha fazla eve alınan ve hediye olarak götürülen ürün oldu. Bu trendin bundan sonra da artarak devam etmesini bekliyoruz” ifadelerin­i kullandı.

HER SENE OLDUĞU GIBI BU BAYRAM DÖNEMINDE DE ISTIHDAM SAĞLADIKLA­RINI BELIRTEN ELIF ÇOBAN, TESISLERDE 2 BIN 400 ÇALIŞANA EK OLARAK 4 BIN 500 KIŞININ SAHADA GÖREV YAPTIĞINI BELİRTTİ.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye