Bölge Ekleri

Yenilenen Jeep Compass Türkiye’de satışa sunuldu

- ÖZGÜR SÜSLÜ

Jeep’in, performans ve keyifli sürüş geleneğini bir arada sunan modeli Compass, tasarım, teknoloji ve güvenlik öğeleriyle kapsamlı bir şekilde yenilendi. Lansmana özel 459 bin 900 TL’den satışa sunulan Compass, showroomla­rda yerini aldı.

JEEP Marka Direktörü Özgür Süslü, yenilenen Compass’ın tasarımı, gelecek Jeep modellerin­de kullanılac­ak olan tasarım yaklaşımın­a ışık tuttuğunu belirterek, “Compass şimdi daha şık, teknolojik, güvenli ve fonksiyone­l. Yeni mobilite ihtiyaçlar­ına cevap veren Compass, Jeep markasının güçlü mirasını yeni tüketim ihtiyaçlar­ını karşılayan ürün özellikler­i, sürüş dinamikler­i ve araç içi teknolojil­eriyle bugüne taşıyor” dedi.

Süslü, lansmana özel 459 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomla­rda yerini alan Compass’ın Jeep’in büyümesind­e ana oyuncu olacağını ifade ederek, şunları kaydetti: “Kompakt SUV sınıfındak­i modelimiz Compass’ın satış adetleri müşteriler­den aldığı beğeniyle ve taleple, 2017 yılından günümüze 10 katına çıktı. Yenilenen Compass sınıfında en çok satan Premium oyuncu olmayı hedefliyor.”

JEEP MARKASIYLA 2020 YILINDA YÜZDE 100’E YAKIN BÜYÜME YAKALADIKL­ARINI ANLATAN ÖZGÜR SÜSLÜ, AYRICA JEEP’IN SATIŞLARIN­I, AVRUPA’DA 2009 YILINDAN GÜNÜMÜZE 6, TÜRKIYE’DE ISE 10 KAT ARTIRARAK EN ÇOK BÜYÜYEN MARKA OLDUĞUNUN DA ALTINI ÇIZDI.

“SINIFIN EN ÇOK SATAN PREMIUM OYUNCUSU OLMAYI HEDEFLIYOR­UZ”

Özgür Süslü yılı, geçen seneye oranla yüzde 20’lik büyüme ve 5 bin 300 adetlik satışla kapatmayı hedefledik­lerini söyledi.

Özgür Süslü “Son dört yılda otomobil pazarındak­i ağırlığı yüzde 22’den, yüzde 31’e yükselen SUV pazarında konumunuzu güçlendire­rek yolumuza devam ediyoruz. Bu sene 2 bin Compass satışı gerçekleşt­irerek, kompakt SUV segmentini­n en iyi oyuncusu olacağız. Yenilenen Compass, Longitude, Limited, S Limited ve 80’inci yıl özel versiyonun­dan oluşan gam ile lansmana özel 459 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla showroomla­rda yerlerini alıyor. Kompakt SUV sınıfındak­i modelimiz Compass’ın satış adetlerini, 2017 yılından günümüze 10 katına çıkardık. Markamızın pazarda büyümesine önemli katkıda bulunacak olan Compass’tan bu sene 2 bin adet satış gerçekleşt­irerek, bu sınıfın en çok satan Premium oyuncusu olmayı hedefliyor­uz. Compass en iyi satış performans­ını bu yıl gösterecek” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye