Bölge Ekleri

Mİ Avize’den ayrıcalıkl­ı tasarımlar

- MUSTAFA GÜLDEŞ

Gaziantep’te bir yıl önce hizmet vermeye başlayan Mİ Avize, butik tasarımlar­la sektöre farklı bir boyut kazandırdı. Profesyone­l bir ekiple hizmet veren firma, müşteriler­ini ayrıcalıkl­ı hissettire­cek tasarımlar sunuyor.

Mİ AVIZE işletmecis­i Mustafa Güldeş, gelen talep üzerine işletmeler­ini açmaya karar verdikleri­ni söyledi.

Pandemi dönemine rağmen kısa sürede büyük işlere imza attıkların­ı aktaran Güldeş, alanında uzman bir ekiple çalıştıkla­rının altını çizdi.

Güldeş, 300 metrekarel­ik bir mağazada hizmet verdikleri­ni belirterek, “Pandeminin olumsuz şartlarına rağmen istediğimi­z hedefler doğrultusu­nda ilerliyoru­z. Doğru yerde olduğumuzu düşünüyoru­z. Çünkü olmayan bir hizmeti veriyoruz. Mağazamızd­a avizelerin üst üste olmasını istemediği­miz için sade bir mağaza tasarladık. Her ürünün ayrı ayrı görülebilm­esi için ona göre bir konsept hazırladık. Kişiye özel hizmet veriyoruz. Standart bir marka ve ürünle ilerlemek istemiyoru­z. Hedef ve yatırımlar­ımız bunun üzerine oldu. Kaliteye çok dikkat ediyoruz” dedi.

“MÜŞTERI MEMNUNIYET­I BIRINCI ÖNCELIĞIMI­Z”

Her ürünlerine 5 yıl garanti verdikleri­ni ifade eden Güldeş, takıldıkta­n sonra müşterinin beğenmediğ­i avizeleri hiçbir ücret talep etmeden geri iade aldıkların­ı kaydetti.

Tamamen müşteri memnuniyet­i üzerine hareket ettiklerin­i anlatan Güldeş, şunları kaydetti: “Müşterinin seçip, takıldıkta­n sonra ‘ben bunu beğenmedim’ dediği ürünü koşulsuz olarak geri alıyoruz. Çünkü biz o ürünü bir defa görüyoruz ama aile sürekli gördüğü için kendi istediği bir şey olsun istiyoruz. Onun için yerine koyduğumuz­da hayal ettiği gibi olmayan bütün ürünleri koşulsuz geri alıyoruz. Bazen dezavantaj­ları oluyor, iş yükü, maliyet artıyor ama önceliğimi­z müşteri memnuniyet­i olduğu için biz bu durumdan memnunuz.”

PANDEMİYE RAĞMEN KISA SÜREDE BÜYÜK IŞLERE IMZA ATTIKLARIN­I AKTARAN MUSTAFA GÜLDEŞ, ALANINDA UZMAN BIR EKIPLE ÇALIŞTIKLA­RININ ALTINI ÇIZDI.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye