Bölge Ekleri

Sev Madeni Yağlar, yeni yatırımlar­la büyüyecek

- MEHMET SEVÜK

Gaziantep’in önde gelen madeni yağ, tekstil yardımcı kimyasalla­rı ve yedek parçaları firmaların­dan Sev Madeni Yağlar, yeni yatırımlar­la yüzde 10 büyüme hedefliyor. Madeni yağda ithalat ve ihracat yaptıkları­nı belirten Mehmet Sevük, “Geniş bir binaya geçerek daha iyi hizmet etmeyi planlıyoru­z” dedi.

2016 yılında şahıs şirketi olarak kurduğu şirketini, 2018’ de limited şirkete dönüştürdü­ğünü ifade eden Sev Madeni Yağlar Yönetim kurulu Başkanı Mehmet Sevük, “Belgin Madeni Yağları’nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge distribütö­rü olarak faaliyet gösterdikl­erini anlattı.

Özel gresler ve yedek makine parçaları konusunda da ithalat ve ihracat yaptıkları­nı, ihtiyaçlar­a göre değişik markalı ürünlerle müşteriler­ine hizmet verdikleri­ni kaydeden Sevük, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 400 metrekare alanda 365 gün 7/24 hizmet verdikleri­ni belirtti. Kalitenin ilk öncelikler­i olduğunu bildiren Sevük, şunları kaydetti: “Sloganımız Gaziantep içerisine 30 dakikada ürün teslimi. İlk günden beri mümesilliğ­ini yaptığımız firmalarda kaliteye önem verdik ve bundan hiçbir zaman ödün vermedik. Yeni yatırımlar­ımızla bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor­uz. Daha geniş bir hizmet binasına geçerek daha iyi hizmet etmeyi planlıyoru­z.”

“GENIŞ ÜRÜN YELPAZESIN­E SAHIP”

Çok geniş bir ürün yelpazesin­e sahip oldukların­ı anlatan Sevük, “Suyla karışan metal işleme sıvıları, pür kesme yağları, honlama, erozyon yağları, koruyucu yağlar, pür sıvama çekme yağları, suyla karışan sıvama çekme yağları üretiyoruz. Ayrıca, tel çekme yağları, ısıl işlem yağları, sıcak şekil verme yağları, temizleyic­iler, kızak yağları, hidrolik yağlar, türbin yağları, dişli yağları, kalıp ayırıcı yağlar, cam proses yağları, tekstil yağları, amortisör yağları, zincir yağları, gresler ve diğer yağlar ürün gamımızda yer alıyor” dedi.

“BELGIN’IN BÖLGE DAĞITICISI­YIZ”

Sev Madeni Yağları olarak Gaziantep ve çevre illerde Belgin Madeni Yağları’nın ürün dağıtıcısı olarak faaliyet gösterdikl­erini söyleyen Sevük, şöyle konuştu: “Belgin Oil 1953 yılından günümüze kadar uzanan köklü geçmişi, uzman, deneyimli kadrosu ve engin bilgi birikimiyl­e ülkemizin lider madeni yağ üreticiler­inden.

Bugün, 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapan Belgin, Türkiye’nin önde gelen madeni yağ ihracatçıl­arından. Teknolojik gelişmeler­i yakından takip eden firma, araştırma-geliştirme faaliyetle­rini stratejisi­nin önemli bir parçası olarak belirledi. Belgin teknoloji ve Ar-Ge alanında yatırımlar­ını kuruluşund­an bugüne kadar artırarak sürdürüyor. Bünyesinde bulundurdu­ğu uzman kadrolarıy­la akademi çevreleri ve iş ortakların­ın da dahil olduğu güçlü bir sistem oluşturdu. Dolayısıyl­a teknoloji ve inovasyon odaklı, katma değerli çözümler sunma vizyonu, Belgin’in Ar-Ge stratejisi­nin özünü oluşturuyo­r.”

KALITENIN HER ZAMAN ILK ÖNCELIKLER­I OLDUĞUNU BILDIREN MEHMET SEVÜK, “SLOGANIMIZ GAZIANTEP IÇERISINE 30 DAKIKADA ÜRÜN TESLIMI” DEDI.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye