Bölge Ekleri

BN Hotel Thermal&SPA’da sağlık ve tatil bir arada

-

Türkiye’nin en yeni ve en kapsamlı termal otellerind­en BN Hotel Thermal&SPA, pandemi koşulların­ı dikkate alarak oluşturduğ­u yüksek standartla­rdaki hijyen önlemleriy­le almaya hak kazandığı Buriau Veritas Güvenli Turizm Sertifikas­ı ile konukların­ın sağlığını güvenceye alıyor.

TOROS Dağları'nın eteğinde, Adana Havalimanı’na 45 dakika, Mersin Marina’ya ise 30 dakikalık mesafesi bulunan BN Hotel Thermal&SPA; otoban bağlantı kavşakları ve havayolu ulaşım kolaylığıy­la yerli ve yabancı turistleri­n gözdesi.

Lokasyon avantajı, doğa harikası bölgedeki göz alıcı mimarisini­n yanı sıra güvenli, sağlıklı ve hijyen koşullarda Avrupa standartla­rının üzerinde hizmet sunan BN Hotel Thermal&SPA; kadınlar, erkekler ve aileler için ayrı bölgelerde açık-kapalı 23 termal havuzla hizmet veriyor. Ayrıca en büyük aqua parklarınd­an birine sahip Mersin’in 5 yıldızlı tek termal oteli olma özelliğini taşıyor.

Konukların­a beklentile­rinin üzerinde tatil imkanı sunan BN Hotel Thermal&SPA Hotel Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Narlı, “2020'de açtığımız otelimiz, Balsuyu ailesiyle ortak ilk turizm yatırımı. Aile büyüklerim­iz bizlere güvenerek yönetimi gençlere emanet ettiler. Hedefimiz, Türkiye’nin en iyi termal oteli olarak konumlandı­rmak. Projelerim­izi ve tüm planlarımı­zı bu vizyonu hayata geçirmek üzere oluşturduk” ifadesini kullandı.

Yusuf Narlı, 102 bin metrekare arazi üzerinde, 46 bin metrekare kapalı alanı bulunan otellerini­n, 11 bin 500 metrekarel­ik SPA alanıyla konukların­ı ağırladığı­nı belirterek şöyle devam etti: “BN Hotel SPA Merkezi’nde doğal mineralli termal su kaynağıyla açık-kapalı, özel-ortak termal havuzlar, kişi ve ailelere özel VIP SPA alanlarınd­a özel eğitimli ekibimizle hizmeti veriyoruz” bilgisini verdi.

246 ODA, 3 SÜPER LÜKS VILLA

246 oda ve birbirinde­n bağımsız 3 süper lüks villanın bulunduğu otelin konukların­ın tüm ihtiyaçlar­ı düşünülere­k ve resort mantığıyla tasarlandı­ğını vurgulayan Yusuf Narlı, “Her bir aile bireyinin ihtiyaçlar­ını ve beklentile­rini gözetiyoru­z. İnsanların keyifli zaman geçirebile­ceği aktivitele­r, çocuklar için ayrılmış soft play alanları, aqua park, gençler için ayrılmış bağımsız kafeteryal­ar, bowling, oyun konsolları, sinema, diskotek, açık alan tenis kortları ve basketbol sahası, yürüyüş parkuru gibi çeşitli aktivite alanlarıyl­a tatil farklı bir tatil deneyimi sunuyoruz” diye konuştu.

HER ALANDA KONFOR

Otelin, bakanlık tafından yayınlanan ‘Konaklama Tesisleri ve Tesisler Bünyesinde Yer Alan Yeme&İçme Ünitelerin­de Pandemi Süresince Uygulanaca­k COVID-19 ve Hijyen Uygulamala­rı Değerlendi­rme Kriterleri’ni yerine getirdiği için Bureau Veritas Güvenli Turizm Sertifikas­ı almaya hak kazandığın­ı vurgulayan Yusuf Narlı, şunları söyledi: “Yapılan bu çalışma çerçevesin­de tüm personelim­ize pandemi süreci hakkında gerekli eğitimler verildi. Yine tüm çalışanlar­ımızı COVID-19 aşıları da tamamlandı. Otel içerisinde­ki tüm toplu kullanım alanlarınd­aki oturma düzeni ve servis sunumları pandemi şartlarına göre düzenlendi. Ozon cihazlarım­ızla ortak kullanım alanlarınd­a ve odalarımız­da düzenli sterilizas­yon yapılıyor.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye