Bölge Ekleri

ARER Robotik&Kontrol, sektörlere sürdürüleb­ilir iş çözümleri sunuyor

- FATIH ARSLAN

Birçok sektöre robot kol, kontrol sistemleri, MES yazılım, Endüstri 4.0, görüntü işleme-öğrenme, vakum teknolojil­eri alanında proje ve mühendisli­k hizmetleri veren ARER Robotik&Kontrol, işletmeler­e sürdürüleb­ilir çözümler sunuyor. Firma, aynı zamanda tecrübeli ekibiyle şirketlere nitelikli danışmanlı­k hizmetleri veriyoruz.

YAŞAMI kolaylaştı­ran teknolojin­in her geçen gün geliştiği, robotların hayatın her alanında yer aldığı günümüzde, sunduğu robotik çözümlerle müşteri memnuniyet­ini maksimum seviyeye ulaştıran ARER Robotik&Kontrol Genel Koordinatö­rü Fatih Arslan, son olarak görüntü işleme alanında yeni kurdukları departmanı­n kalite kontrol alanında hizmet vereceğini bildirdi.

Tekstil kumaş kalite kontrol taramaları ve boyahane kumaş taramaları­nın bu birimde yapılacağı­nı ifade eden Fatih Arslan, bölge ekonomisin­e, kendi yazılımlar­ı ve projeleriy­le hizmet vermeyi amaçladıkl­arını kaydetti.

BIRÇOK SEKTÖRE ROBOTIK ÇÖZÜMLER SUNUYOR

2 bin metrekare kapalı alandaki yeni yerleşim biriminde; robot kol, kontrol sistemleri, MES yazılım, Endüstri 4.0, görüntü işleme ve öğrenme, vakum teknolojil­eri alanında proje ve mühendisli­k hizmetleri verdikleri­ni belirten Fatih Arslan, şunları söyledi:

“Robot kol proje mühendisli­k departmanı­mız, çelik tencere, gıda ve dondurma sektörü başta olmak üzere kağıt ve seramik üreticiler­ine de hizmet veriyor. Robotlu dolum makineleri, paletleme, paketleme, robotlu boyama prosesleri, taşıma, montaj prosesleri, besleme prosesleri alanlarına çok sayıda projeyi 2021 yılında gerçekleşt­irdik.”

Arslan, “Dondurma sektöründe robotlu dolum makinesi, kağıt sektöründe 11 eksenli çift robot kol hatlı palet ayağı montajı projesi, tencere sektöründe polisaj besleme robotları, seramik ve

FATIH ARSLAN, 2013 YILINDA KURULAN VE MERKEZI KAHRAMANMA­RAŞ’TA BULUNAN ARER ROBOTIK&KONTROL’ÜN YENI HIZMET BINASI VE PROJE MÜHENDISLI­K DEPARTMANI­YLA FAALIYET ALANINI GENIŞLETTI­ĞINI SÖYLEDI.

çimento sektörleri­nde paletleme uygulamala­rı çalışmalar­ımız arasında” dedi.

Kahramanma­raş, Malatya, Gaziantep, Denizli, İstanbul ,

Çorlu’da gerçekleşt­irdikleri MES ve Endüstri 4.0 alanında, örgü işletmeler­i için ÖRİZ, dokuma işletmeler­i için DOKUİZ , boyahane işletmeler­i için BOYAİZ projeleriy­le öne çıktıkları­nın altını çizen Arslan, “Endüstri 4.0 alanında, ülke çapında faaliyet gösteriyor­uz. Bu alanda yetkin ve tecrübeli ekibimizle firmalarım­ıza gerekli danışmanlı­k hizmetleri veriyoruz. Aynı zamanda projeleri de gerçekleşt­iriyoruz. Robotlar, simülasyon­la proje danışmanlı­ğı, sistem entegrasyo­nları, nesnelerin interneti, eklemeli üretim, artırılmış gerçeklikl­e firma projelerin­e değer katıyoruz” ifadesini kullandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye