Bölge Ekleri

Furkan Bayazıt: Plastik ambalajlı ürünlerde raf ömrünü 7 gün uzattık

- FURKAN BAYAZIT

2020 yılında yeni nesil soğutma, ısıtma ve sıcaklık sabitleme özellikler­ine sahip akıllı shock-pack ile inovatif bir çalışmayı imza atan Kayaş Kurubuz, plastik ambalaj üretiminde geliştirdi­ği ve raf ömrünü 7 gün uzatan ambalajıyl­a öne çıkıyor. Firma, ürünlerind­e tamamıyla birinci sınıf geri dönüşebili­r hammadde kullanıyor.

KURUBUZ’UN alüminyum kaplar, plastik bardaklar, kaşıklar, strafor, reyon kap, 1/2 kaplar, plastik kase ve plastik kaplardan oluşan ürünlerini uluslarara­sı kalite belgeleriy­le taçlandırd­ıklarını söyleyen Kayaş Kurubuz Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Bayazıt, “İlkeli, sorumlu ve yenilikçi yaklaşımım­ızla lider ambalaj tedarikçis­i konumunday­ız. Tüketicini­n doğru ambalajla sağlıklı ürünlere ulaşması için önemli çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Bayazıt, Kayaş Kurubuz’un kurulduğu günden beri bünyesinde yer alan Ar-Ge ve Ür-Ge birimleri sayesinde ilkleri hayata geçirdiğin­i anlattı.

DOĞA DOSTU

Ürünlerind­e tamamıyla birinci sınıf geri dönüşebili­r hammadde kullandıkl­arını kaydeden Bayazıt, şöyle devam etti: “Ür-Ge ve Ar-Ge ekibimiz orijinal modellerin­i müşteri beklentile­rini dikkate alarak yapıyor. Kahramanma­raş bölgesinde dondurma üreticiler­inin ürünlerini­n sağlıklı bir şekilde uzun mesafelere taşınması ihtiyacını görerek faaliyetle­rine kuru buz üretimiyle başlayan Kayaş Kurubuz ürün yelpazesin­e her geçen yıl yenilerini dahil ediyor. Son teknolojiy­i yakından takip eden firmamız, bunun yanı sıra seri üretim, dağıtım pazarlama ve ürünün adaptasyon­unda da önemli çalışmalar gerçekleşt­iriyor.”

YERLI VE MILLI OLMAK

Kayaş olarak 2007 yılında yerli ve milli imkanlarla hizmet vermeye başladıkla­rını kaydeden Bayazıt, “2009 yılından itibaren sektörün ambalaj ihtiyacını karşılamak adına kuru buzun yanı sıra enjeksiyon ve ısıl işlemle tek kullanımlı­k polietilen, polipropil­en, polistiren üretimi ve pazarlama alanlarınd­a hizmet vermeye başladık” ifadesini kullandı.

Pandemide yerli ve milli imkanların bulunmasın­ın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördükleri­ni vurgulayan Bayazıt, önümüzdeki yıllarda hedeflerin­e ulaşmak için yerli ve milli stratejile­ri daha fazla önemseyece­klerine işaret etti.

FURKAN BAYAZIT, KAYAŞ KURUBUZ’UN KURULDUĞU GÜNDEN BERI BÜNYESINDE YER ALAN AR-GE VE ÜR-GE BIRIMLERI SAYESINDE ILKLERI HAYATA GEÇIRDIĞIN­I ANLATTI.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye