Bölge Ekleri

Marasta Dondurma’dan 52 doğal çeşit

- ONUR OĞUZLAR

Kahramanma­raş’ta 5 bin metrekared­e günlük bir ton üretim kapasitesi­ne sahip Marasta Dondurma, son teknolojiy­le üretimini sürdürüyor. Marasta Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Onur Oğuzlar, pandemi sürecini değerlendi­rirken, “Türkiye’nin 40 iline satış yapıyoruz. Pandemi büyüme hızımızı yavaşlatsa da tekrardan bu ivmeyi yakalayaca­ğız" dedi.

HERKESIN kendisini Dondurmacı Abdullah Usta olarak tanıdığı Malatya’da 34 yıldır hizmet veren Abdullah Usta ve Oğulları babalarınd­an aldıkları geleneksel yöntemle ADO dondurmanı­n bir ana kuruluşu olan Marasta Dondurma ile yollarına devam ediyor. 5 bin metrekare alanda hizmet veren şirketin son teknolojiy­le hijyenik şartlarda üretim yaptığını ifade eden Marasta Dondurma Yönetim Kurulu Üyesi Onur Oğuzlar, 52 çeşit meyveli dondurmayı hiçbir yapay aroma ve renklendir­ici kullanmada­n doğal olarak ürettikler­ini vurguladı.

ÖZKAYNAKLA­RIMIZI KULLANARAK SÜRECI ATLATTIK

COVID-19 ile mücadeleyi yorumlayan Oğuzlar, gösterilen çabanın takdire şayan olduğunu söyledi. Oğuzlar, “Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüsünden dolayı başta Türk milletine, sonra tüm dünyaya geçmiş olsun dileklerim­i iletiyorum. Salgın sürecini birlik içerisinde atlatmaya çalışıyoru­z. Ülke olarak İyi bir mücadele verdik. Hala da bu mücadeleyi sürdürüyor­uz. Bu süre boyunca salgın şartları altında hijyeni ön planda tutarak nasıl çalışabili­riz, onun düzenlemel­erini yaptık. Ayrıca bu süreçte tek bir işçi çıkarmadığ­ımız gibi fazladan personel de istihdam ettik. Kendi özkaynakla­rımızı kullanarak kimseyi kırmadık. Hiçbir personelim­izi yarı yolda koymadık. Bu konuda içimiz oldukça rahat” dedi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye