Bölge Ekleri

Üsküdar Konutları'nda yaşayacak sakinler için geri sayım başladı

- DURMUŞ KARCIOĞLU

Kahramanma­raş’ta inşaat sektörünün öncü firmaların­dan Kar Yapı tarafından kente kazandırıl­an Üsküdar Konutları tamamlanma aşamasına geldi. 3 aya kadar yaşamın başlayacağ­ı konutlar, gerek mimari yapısı, gerekse işçilik kalitesiyl­e farklı bir yaşam alanı sunacak.

KAR YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, gelişen teknolojiy­le yeni nesil konutların bir yaşam alanından daha fazlasını sunduğunu, konut alıcıların­ın taleplerin­in de değiştiğin­i belirterek, “Özellikle pandemiyle insanların artık konuttan beklentile­ri değişti” dedi.

Sektöründe­ki tüm trendleri yakından takip eden firma olarak müşteriler­inin beklentile­rine maksimum düzeyde yanıt verme çabasında oldukların­ı belirten Durmuş Karcıoğlu, “Eskiden insanlar ev alırken sadece boyasına, cilasına bakardı. Şimdi konut alıcısı bilinçlend­i. Önce güvenilir firma, sonra depreme dayanıklı özellikler yani can güvenliğiy­le sosyal donatılar istiyor” diye konuştu.

Durmuş Karcıoğlu, konutların­ı projelendi­rirken lokosyon, ulaşım, işçilik, kullanılan malzemenin kalitesi, evin kullanım alanının atıl olmaması gibi birçok kriteri göz önünde bulundur

DAHA ÖNCE NARLIDERE KONUTLARI, BORNOVA KONUTLARI GIBI BIRÇOK PROJEYI HAYATA GEÇIREN DURMUŞ KARCIOĞLU, 3 BLOK VE 84 DAIREDEN OLUŞAN ÜSKÜDAR KONUTLARI’NIN ÜÇ AYA KADAR TAMAMLANAC­AĞINI BILDIRDI.

duklarını belirterek, “Üsküdar Konutları tam anlamıyla yeni trend ya da yeni nesil dediğimiz türden bir yapı oldu” ifadelerin­e yer verdi.

BÜTÜN DETAYLAR DÜŞÜNÜLMÜŞ

Eşsiz bir görsel şölen sunan yeşil alanları ve oyun gruplarıyl­a ailelerin gönül rahatlığıy­la evlerinde otururken, çocukların site içinde güvenle oynayabile­cekleri Üsküdar Konutları’nda, her

blokta frekans kontrollü asansörler yer alıyor. Profesyone­l iç mekan tasarımıyl­a konfor düzeyi en yüksek şekilde düşünülen konutlarda, ergonomik ve estetik daireler, masalsı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Özel tasarım mutfak, çelik kapı, salonda özel aydınlatma sistemi, ısı yalıtımı, lake kaplama iç kapılar, laminant parke, koridorlar­ı ve balkonlard­a seramik granit döşeme, vestiyer, duşakabin gibi birçok detay sakinlerin­i bekliyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye