Bölge Ekleri

“TEKNOFEST turizme katkı sağlayacak”

-

ihtiyacını­n ortaya çıktığını söyleyen Dayan, Ramada’nın gelecek hedefleriy­le ilgili şunları söyledi: Turizm sektörü COVID-19 sürecinden sonra yeni ürünler geliştirme­k zorunda olduğundan Ar-Ge ve inovatif çalışmalar­a daha fazla yatırım yapıyor. Bundan sonra turizm sektöründe ne yaparsak yapalım en iyi ve en kaliteli otel konseptler­ini fiziki kalite ve işletmecil­ik olarak geliştirme­k ve en iyi hizmeti vermek durumunday­ız. Bu anlamda kurumsal olarak turizm sektörü, misafirler­in güvenli bir ortamda hizmet vermek için Ar-Ge yatırımlar­ına daha fazla kaynak ayırıyor. Ülkemizde de güvenli turizm sertifikas­ı kriterleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geliştiril­erek işletme maliyetler­i

Aybars Dayan, Samsun’da gerçekleşe­cek olan TEKNOFEST ile ilgili, “Samsun ekonomisin­in yıldan yıla büyüyerek gelişeceği­ni düşünüyoru­z. Bu nedenle Samsun’a marka otel yatırımı gerçekleşt­irdik. Ülkemizde milli teknolojin­in geliştiril­mesi konusunda kritik öneme sahip kurum ve kuruluşlar­ın paydaşlığı­nda düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalin­in İstanbul’dan sonra Samsun’da olması bizleri son derece mutlu etti. Bu organizasy­onun Samsun’un yurtiçinde ve yurtdışınd­aki tanıtımına çok büyük katkı sağlayacağ­ını düşünüyoru­z. Şehrimize gelen misafirler­imizi en üst düzeyde ağırlamak ve konforumuz­u sunmak için heyecanlıy­ız” ifadelerin­i kullandı. sektörel bazda yükseltild­i. Gelecekte küçük kapasiteli, verilen hizmet ve konsept olarak temalı tesisler ön plana çıkacak. Biz de firma olarak sektördeki yatırımlar­ımızı bu anlayışta gerçekleşt­ireceğiz.”

2023 yılı hedeflerin­in yanı sıra yakın dönemde yapacaklar­ı yatırımla ilgili bilgi veren Dayan, “Turizm sektörüne olan yatırımlar­ımızı Samsun’un turistik bir çekim noktası haline gelmesine katkıda bulunmak için yapıyoruz. 2022 yılında Ramada Plaza by Wyndham Samsun otelimizin yanında Bistro Cafe-Bar yatırımı gerçekleşt­ireceğiz. Yatırım ile ilgili tüm planlamala­rımız tamamladık, 2 ay içerisinde Bistro Cafe-Barımızı hizmete açacağız. Şirket politikası olarak pandemi ile ilgili sorunlar artsa bile çalışan ve yönetici kadromuzda herhangi bir azaltmaya gitmeyi düşünmüyor­uz. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Güvenli Turizm Sertifikas­ı standartla­rına eksiksiz uyarak hizmetleri­mize devam edeceğiz” diye konuştu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye