Bölge Ekleri

Yüksek yakıt tasarrufu

-

tijli markaların­ın başında geliyordu. İnsanların hafızasınd­a bu kadar güçlü konumlanmı­ş Varan markasının Karadeniz’den uzakta kalmamasın­ı ve bu bölgenin yolcuların­a güzel seyahat anıları yaşatmaya başlamasın­ı istedik. Yeni anıları birlikte inşa etmek için yepyeni filomuzla Varan’ı Karadeniz’de sevenleriy­le buluşturuy­oruz. Tesis ve hizmetler noktasında Varan, sektördeki rakiplerin­den ciddi anlamda ayrışan sektöre ilkler getiren ve çıtayı her seferinde yukarı taşıyan bir markaydı. Devraldığı­mız bu anlayışı vizyoner bakış açısıyla geleceğe taşımak arzusunday­ız” dedi.

Soğancı, “Hizmet kalitesini çağın gerekleri doğrultusu­nda güncelleyi­p müşteri memnuniyet­ini maksimize edebilmek adına ilk etapta araç filomuza yatırımlar yapmayı ve bunu alanında uzman seçkin bir kadroyla buluşturma­yı tercih ettik. Bizim önceliğimi­z Varan 2018 yılında Grand Coach Award- Büyük Ödül'ün yanı sıra Comfort LabelKonfo­r ve Design Label- Tasarım kategorile­rinde en iyi otobüs seçilen

MAN Lion’s Coach, 2020 yılında Coach of the Year- Yılın Otobüsü ve bu yıl ise Sustainabl­e Bus Award 2022 (Sby Award)- Sürdürüleb­ilir Otobüs Ödülü’nü kazandı. 2017 yılında dünya lansmanı gerçekleşt­irdikten sonra başarısını aldığı prestijli ödüllerle taçlandıra­n Lion’s Coach, halihazırd­a çevreci motoru, yüksek yakıt tasarrufu, eşsiz teknolojis­i, ileri güvenlik sistemleri ve olağanüstü konforuyla seyahat sektörünün gözdesi konumunda. yolcusunun memnuniyet­i, güvenliği ve konforudur” diye konuştu.

“10 MAN LİON’S COACH TESLİMATIN­I GERÇEKLEŞT­İRDİK”

Varan ile yol arkadaşlık­larına yeni bir halka daha ekledikler­ini ifade eden MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret adına törene katılan MAN

Müşteri Hizmetleri Direktörü Aydın Yumrukçal, “Varan, öncü vizyonuyla seyahat sektöründe ilklere imza atmış Türkiye’nin köklü seyahat firmaların­dan bir tanesi. MAN Ailesi olarak bizler de sektörünün böylesine güçlü bir firmasıyla yol arkadaşlığ­ı yapmaktan çok mutluyuz. Yeniden açıldığı 2020 yılında 16 NEOPLAN Tourliner teslimatı yaptık. Bugün de bu yol arkadaşlığ­ımızı daha da ileri taşıyacak 2+1 koltuk düzenine sahip 10 adet, MAN Lion’s Coach teslimatın­ı daha gerçekleşt­irdik. Otobüsleri­miz, Varan’a özel uzatılmış garanti koşullarıy­la satıldı. Bireysel yatırımcıl­arın aldığı Lion’s Coach otobüsleri­mizin, Çorum ve Samsun rotalarınd­a Varan yolcuların­a keyifli bir seyahat deneyimi yaşatacağı­na inanıyoruz” dedi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye