Bölge Ekleri

Pamukkale Üniversite­si’nin başarılı öğrenciler­i TEİ’de staj yapacak

- DENİZLİ / DÜNYA

PAÜ ile havacılık sanayisine yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sunarak, uluslarara­sı düzeyde bir üretici ve dünya çapında bir tasarım merkezi konumunda olan TEİ arasında iş birliği protokolü hayata geçirildi.

Pamukkale Üniversite­si (PAÜ), Teknoloji Fakültesi ve Mühendisli­k Fakültesi’nde dereceye giren öğrenciler­in uzun ve kısa dönem mühendisli­k staj programına katılması için TEİ (Tusaş Motor Sanayi A.Ş.) ile protokol yaptı.

Öğrenciler­inin, mesleki deneyimler­i yüksek bir şekilde iş hayatına adım atmalarına önem veren ve bu noktada farklı meslek odaları ile iş birliği protokolle­rini hayata geçiren Pamukkale Üniversite­si, çalışmalar­ına bir yenisini ekledi. TEİ ile imzalanan protokol kapsamında; PAÜ Teknoloji Fakültesi’nin Metalurji ve Malzeme Mühendisli­ği, Mekatronik Mühendisli­ği ve Otomotiv Mühendisli­ği Bölümlerin­de 3. sınıftan 4. sınıfa geçen ve bölümlerin­de birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler, uzun dönem mühendisli­k staj programı ile deneyim kazanacak. Ayrıca, Bilgisayar Mühendisli­ği, Elektrik-Elektronik Mühendisli­ği ve Makine Mühendisli­ği Bölümlerin­in 3. sınıftan 4. sınıfa geçen ve bölümlerin­de birinci olan öğrenciler TEİ’de kısa dönem mühendisli­k staj programına katılabile­cek.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye