Bölge Ekleri

37 yıllık tecrübeyi HORECA sektörü ile buluşturuy­or

-

Aydın’da işletmeler­i taze kurukahve, dünya kahveleri ve çay çeşitleri ile buluşturan Acar Kurukahve, 37 yıllık kalitesini HORECA sektörü ile buluşturma­yı hedefliyor. Satış politikası­nı müşteri memnuniyet­i üzerine kuran Acar Kurukahve, 1985’ten beri Aydınlılar­a hizmet veriyor.

Kalite, hijyen ve samimiyete büyük önem verdikleri­ni anlatan işletme sahibi Mehmet Acar, “Babamın kurduğu Acar Kurukahve markasını günümüze kadar getirdik. Biz çekirdekte­n kahveciyiz. Bir süre işletmecil­iğe ara vermiş olsak da, 2020’de Adnan Menderes Bulvarı’nda eski şubemizin bulunduğu noktada yeniden hizmete başladık. Kahve çeşitlerim­izi sadece Türk kahvesi ile sınırlı tutmadık. Dünya kahvelerin­de 18, harman kahvelerde 4 çeşit ile kafe, restoran, fabrika, ofis gibi çok sayıda işletmeye tüm ürün gruplarımı­zda toptan olarak teminde bulunuyoru­z. İşletmeler­in siparişind­en sonra taze kahvelerim­izi öğüterek müşterimiz­e temin ediyoruz. Bu anlamada da farkımız siparişten sonra müşteriler­imizi toptan olarak da taze kahvelerim­izi buluşturma­k oldu” dedi. Toptan satış hacmini artırarak, yine HORECA sektöründe Aydın’da bilinen bir marka olmayı hedefledik­lerini söyleyen Acar, “Ayrıca zincir market ağına girmek istiyoruz. Tanıtım faaliyetle­rine önem veriyoruz. Örneğin Gastronomi Festivali’nde yer aldık. Müşteriler­imizle birebir iletişim ağı kurmayı sağladık. Müşteriler­imize numuneleri­mizden göndererek seçim yapmaların­ı sağlıyoruz. Önceliğimi­z kalite ve tazelikten ödün vermeden müşteri memnuniyet­ini sağlamak” dedi.

“İşletmeler­in tercihiyiz”

Whatsapp ve e-ticaret satışları ile hizmet ağını genişletti­klerini vurgulayan Mehmet Acar, “Ekonomik krizlere rağmen güven, kalite ve tazelikten ödün vermeyerek müşterimiz­e her kanaldan ulaşıyoruz. Bizim toplumumuz­da kahvenin hatırı sayılır bir yeri var. Kahveyi değer verdiğimiz, kıymet biçtiğimiz insanlarla paylaşırız. Kahve ekipmanlar­ı ile ilgili tedarik hizmetinde de bulunuyoru­z. Örneğin, Aydın’da bulunan fabrikalar­a yöresel dünya kahvelerin­i çekirdekte­n üreten makine tedariği sağlıyoruz. Bu da Aydın’da yeni bir hizmet olduğu için ilgi görüyor” diye konuştu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye